2014-09-20, 13:23
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Bogaty Ojciec Biedny Ojciec
Cytat:
Napisane przez dannu
Cześć wszystkim Wizażankom,
Nie jestem pewna czy w dobrym miejscu ten post, ale zaryzykuję: czy ktokolwiek z Was zetknął się z całą ideą Roberta Kyiosaki? Jakie są Wasz ewentualne wrażenia?
Wczoraj byłam na bezpłatnym warsztacie odnośnie inwestowania w nieruchomości. Wbrew moim oczekiwanion był on głównie skierowany na sprzedanie 3-dniowego szkolenia, na którym podobno można będzie się dowiedzieć wszystkiego i, postępując zgodnie z przekazaną na nim wiedzą, zostać niezależnym finansowo. Któż by tego nie chciał?
Może ktoś z Was też uczestniczył w tym warsztacie? Jakie są Wasze spostrzeżenia? A może braliście udział w takim 3-dniowym szkoleniu? Jestem bardzo ciekawa Waszych opinii.
Podchodzę do tego trochę sceptycznie: z jednej strony kusi perspektywa bycia niezależnym finansowo, bycia własnym szefem i niespinania się od pierwszego do pierwszego, a z drugiej najpierw trzeba zainwestować w to szkolenie, i tak naprawdę nie jest się niczego pewnym. Fakt: kto nie ryzykuje ten nic nie ma, ale jeśli chodzi o kasę to jednak jestem ostrożna.
Co myślicie o całej idei?
|
Kiosaki to oszust. http://blog.krolartur.com/anty-guru-robert-kiyosaki/
|
|
|