2007-07-20, 21:26
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Nasze zdjęcia ciążowe
Cytat:
Napisane przez bassienkaw
agi_kn
hihi nieźle z tym biustem... ja to przed zajściem w ciaże miałam very mini, zwłaszcza, że przed ciążą udało mi się schudnąć 14 kg, więc z niezadużego biustu, zrobił się bardzo mały, a teraz to się cieszę bo urósł i jeszcze pewnie urośnie...
a tak wogole to widze, ze obydwie wychodzimy za mąż w tym samym dniu, jak przygotowania, opowiadaj? masz sukienke? masz zdjęcia... jezu teraz dopoiero zauwazylam ta date... mow wszystko jak masz chwile
|
Zdjątko swoje jakies wkleje obiecuje musze sie tylko zmotywowac i pamuetac o tym zeby zrobic 
slub ojjjj juz niebawem, az strach mnie bierze zeby za duzo nie przytyc
sukienka hmmm mam nadzieje w salonie sie szyje wzieli poprostu wieksze rozmiary i mysle za jakies 2 tyg przymiarka
bedziemy bawili sie w trojke mam nadzieje ze dzidzi nie beda przeszkadzaly te wstrzasy na wesleu bo chcialbym troszke potanczyc 
wiekszosc rzeczy mam juz zrobionych, teraz jestem na etapie rozmow z kamerzysta, fotografem, zespolem itd
kolejne mamusie wracajac do zdjec poprostu super mi pomalu tez zanika pepuszek co u niektorych zdjec powyzej widac jak na dloni :P
pozdrawiam
|
|
|