Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - izotek
Wątek: izotek
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-09-20, 22:17   #1510
Paula_95
Wtajemniczenie

Dot.: izotek

Cytat:
Napisane przez phideaux Pokaż wiadomość
Widzę, że kilka z Was zaczęło w podobnym czasie kurację Fajnie, będziemy mogły porównywać wrażenia. Ja połknęłam pierwszą tabletkę 17 września, biorę 20 mg. Izotek kupiłam za 76 zł 30 sztuk, więc w miarę spoko cena, nastawiałam się na więcej.

Jak na razie jedynie boli mnie trochę głowa i oczy, jestem też jakoś ogólnie przymulona, trudno jednak powiedzieć, czy to przez tabletki. Mam nadzieję, że ominie mnie wysyp, bo mam teraz w miarę uspokojoną cerę i chciałabym, żeby tak zostało Ogólnie jestem nastawiona pozytywnie, pokładam dużą nadzieję w tej kuracji i liczę, że na następne wakacje nie będę się musiała już wstydzić mojej twarzy bez makijażu.

Dziewczyny, a Wy bez problemu dostajecie w aptece taki zamiennik leku, jaki chcecie?

Mam tą samą dawkę, za 60 tabletek (czyli na 30 dni) zapłaciłam 120 zł...całą Warszawę obleciałam, żeby było taniej. W niektórych nawet 180 kosztował

Mi trudno mówić o efektach ubocznych, bo akurat się przeziębiłam i nie mogę stwierdzić, czy bóle mięśni/kości/biegunka/czerwone, łzawiące oczy/opuchlizna/suche usta to od choroby, czy leku.
Ogółem moja twarz to istny koszmar, teraz siedzę w domu i odczuwam wręcz cudowną ulgę, że nikt nie musi oglądać mojej otłuszczonej buzi...

Kierowca 09.03.2015 rok, godz. 10.25
Paula_95 jest offline Zgłoś do moderatora