Rany, dziewczyny, weszlam na wizaz. Patrze a tu 28 stron !

i micha mi sie cieszy, ze tyle czytania
Fajnie mamy na tym naszym forum
Sonia - bierz mniej, zmien dilera, cokolwiek

skad Ty masz tyle sily?
Madison - ciesze sie ze smakowaly mufiny
Boze, mialam tyle rzeczy jeszcze do napisania, ale jak przejde przez 10 stron to nie pamietam co komu
Co do nudnosci ciazowych to podobno wlasnie tak ok 10 tyg jest lepiej wiec prosze sie nie martwic na zapas
Ja w sumie jeszze sie oszczedzam bo po zabiegu wszystko mnie boli, a chcialabym sie juuuuuz starac o nastepna ciaze. Tylko nie wiadomo kiedy bedzie nastepna miesiaczka, a w kosciach czuje ze dostane wypowiedzenie jak przyjde z aktualnego l4.
Wiec biorac pod uwage ze mam miesieczny okres wypowiedzenia, musilabym zdazyc do konca listopada

) myslicie ze sie uda?
Oo, wiem co chcialam - zdjecia Kapryska, a jak! My tu czytamy ze Kaprysek to i tamto a tutaj zadnego zdjecia! Jaka rasa, jaki wiek psiny? Sama mam wspanialego czworonoga w domu, czasem sie do niej przytulam i mysle, ze to ńiemozliwe, zeby mozna bylo tak bardzo kochac psa
Jutro idziemy na obiad do rodzicow tzta, fajnie, bo nie bedzie trzeba gotowac.
A do tej zapiekanki ziemniaczanej to jeszcze przepis na so poprosze !

---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ----------
No i dobrze, no stress

---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ----------
Koperco - nawet jak nie wygra w tych zawodach, to zawsze mozecei zrobic mu z tego dnia male swieto - ze wzial udzial i jestescie dumni,i ze zwyciezac to jedno ale i ze startowac i przegrywac trzeba

plus dla mlodego, zonaczysz, ze bedzie dobrze, Fajny dzien Was czeka

jutro czekamy na rvelacje. W jakim wieku dokladnie jest mlody?
---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ----------
Ide grac w hearthstone- mowie Wam ,genialne
Aa, i w poniedzialek bedzie u nas dekorator wnetrz juz z projektem!

jupi!
Sluchajcie, a macie jakas fajna ksiazke do polecenia? Moze byc popularnonaukowa, w empiku tak glupio kupowac w ciemno bo ceny z kosmosu. I wiecie jakie mam postanowienie na zimowe wieczory ? Naucze sie robic na drutach, a jak!