Wątek
:
Panny Młode 2015 część 28 <3
Podgląd pojedynczej wiadomości
2014-09-21, 00:44
#
4401
ania9o
Zakorzenienie
Dot.: Panny Młode 2015 część 28 <3
Hej hej
zgłaszam, że żyje. Dzisiaj był mega świetny wieczór. Pojechaliśmy najpierw do chińczyka na jedzonko a potem do Game Baru
oczywiście oglądaliśmy mecz
cos wspaniałego! Czułam się prawie jak na meczu, wszyscy krzyczeli, śpiewali! A potem był turniej Zumby na xboxie zorganizowany przez moją siostrzenice/swiadkowa
zajelam 4 miejsce i jest to mój sukces! Ostatnio odpadalam na pierwszej rundzie xD wygrałam półfinał z moja przyjaciółka która w zumbie wymiata
także wyskakalam się, wytanczylam, policzki mnie bolą od śmiechu
Tż rozmawiał z naszym znajomym, który ma nam filmowac ślub i wesele
powiedział, że na 100% wiec jestem szczęśliwa
Dzisiaj aż mnie energia rozpierala i z reszta nadal rozpiera. Cały dzień chodziłam po działce i kicalam, nie mogłam się wręcz doczekać wieczoru xD
Z mniej przyjemnych rzeczy to... zaliczenia z praktyk nie było bo pani mgr -cytuje- nie miała ochoty z nami rozmawiać!
Paranoja jakas. Za tydzień mamy juz mieć na 100% ten test
a od 29. zaczynamy już zajęcia. Mamy mieć podobno 3 przedmioty z konstrukcji
co mnie przeraża bo ostatnie konstrukcje betonowe i żelbetowe nie szły mi najlepiej
wyciągnęłam na 4 ale do mojego stypendium trzy 4 w indeksie za bardzo mi zaniżają średnia :/ ech... jakoś będę musiała dać radę.
Na razie o tym nie myślę bo jakoś żyje tym dzisiejszym/wczorajszym wieczorem i mam za dużo pozytywnego nastawienia żeby sobie psuć humor
Zmykam spać. Dzisiaj TŻ ma imieniny. Z mamą kupilysmy tort
będziemy wcinac po obiedzie do kawy
Dooobranoc!
02.08.2018 mamusia
❤
ania9o
Pokaż profil użytkownika
Wyślij prywatną wiadomość do ania9o
Znajdź więcej postów ania9o