2014-09-21, 14:54
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: A my sobie wciąż gadamy i na kolejny cud czekamy....Rozmówki staraczek i mamuś
Hej!
Cytat:
Napisane przez magdaaamm
Dobry wieczor Paniom  co do wstawania rano to ja tez chodze caly dzien jak pijana, szczegolnie przed okresem.. a tu pobudka codziwnnie 4,50 i najczesciej dopiero o 20 mozna odpoczac.. kiedys zazdroscilam bycia na swoim.. sama sobue szefowania a teraz wolalabym isc na 8 godzinek, zamknac za soba drzwi i nie przenosic tego na dom..
Wcoraj poczytalam sobie pierwsza i druga czesc naszego wątku... takie emocje co chwlile.. hehe a teraz juz prawie wszystkie spelnione, dzieciate..
Dzis przyszedl kurierem moj nowy nabytek.. sauna infrared, korzystała moze ktoras z was z tego wynalazku? Narazie mi sie podoba, wstawilismy ja do sypialni. Ciekawe na ile funkcjonalna?
Jejku! Juz wiem czemu uwielbiam to miejsce.. taka wsiowa sie zrobilam.  otwarte okno, cieplo.. jelenie rycza.. zyc nie umierac:d dobra uciekam, bo zaraz trzeba znow wstac.. dobranoc kochane 
|
To gdzie Ty mieszkasz, że Ci tam jelenie ryczą????
Cytat:
Napisane przez monini2507
Isia bagatela to tylko roczek ale zajęcia na prawdę ciekawe i powiem WAM że jetem zadowolona że wybrałam ten kierunek i mam nadzieję że dotrwam
Jak pisałam wcześniej wrażenie po pierwszych zajęciach pozytywne oby tak dalej miłej nocki życzę
|
Dotrwasz. A kierunek fajny, bo moja znajoma też na to poszła. Egzamin zdała na 5. A że Ty zdolna jesteś, więc nie przewiduje problemów.
Cytat:
Napisane przez Sophia_1
A i chcialam zapytac, gdzie jest Color i Elunka????
|
O inne dziewczyny też można by pytać. ZAGINĘŁY.
Laski, chyba złamałam sobie palec u nogi. Wiem, śmieszne, bo jak, ale jednak. Przy prawej stopie, drugi palec zaraz po tym dużym. Ja dziś podobnie jak Sophia myłam okna, tyle, że na zewnątrz. Chciałam sobie postawić drabinę, żeby dosięgnąć i nie trafiłam na płytkę tylko ją kopnęłam. Jakoś tak dziwnie, że jeszcze z niej spadłam. Po godzinie oprócz spuchnięcia jeszcze mi zsiniał. Pojechałam z małżem na IP. Zrobili RTG, ale bez opisu lekarz nie był w stanie stwierdzić czy coś jest. Jutro będzie opis przez radiologa, do odbioru po 14. Z rana idę do lekarza po L4, bo nie daję rady chodzić. Chodzę stawiając stopę bokiem, bo jedynie tak mniej boli. Najlepiej jak się nie rusza ale siedź tu przy dziecku, no nie da się.
Ech, jak to mawiał mój tato-niedzielna praca w gó.wno się obraca. Racja.
Szybko tak ucieka czas, cenny czas
córeczka
|
|
|