2014-09-21, 15:38
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak nie lubisz Ani Lewandowskiej to jesteś zaściankowym polaczkiem...
Cytat:
Napisane przez ceciii
Sara Boruc wita! "900 zł to mało pieniążków na zakupy"
|
To takie wredne osoby jak spowodowały, że ta pani chce stworzyć wspólny front z panią Lewandowską. Przeciwko nienawiści
http://www.pudelek.tv/video/To-sa-mo...ie-podoba-6709
ta pani nawet nie udaje, że chce żeby ludzie ją polubili. Ona karierę buduje na niechęci do jej osoby.
Edit: przegapiłam, że Niebieskooka arystokratka już wstawiła ten link.
Ogólnie to denerwuje mnie, że nie można kogoś nie lubić, nie może nam się coś nie podobać, bo od razu mówi się o hejtowaniu, zaścianku i zazdroszczeniu.
Nie ma opcji, żeby wszystkim wszystko się podobało. Zawsze coś miało fanów i oponentów, a najwięcej ludzi było obojętnych. Teraz już nie można powiedzieć, że się kogoś nie słucha lub nie oglądać, bycie obojętnym podciągnięte jest pod hejtowanie. Kiedyś przeczytałam gdzieś opinię jakiejś dziewczyny, że jej zdaniem Emma Watson (ta z Harrego Pottera) jest ładna, ale nie wywołuje u niej aż takich zachwytów, żeby od razu ogłaszać ją najpiękniejszą kobietą świata. Podała przykłady kobiet, które są bardziej w jej guście. Od razu zaczęto ją wyzywać, twierdzić, że zazdrości itp. Bez sensu to wszystko. W ogóle to odnoszę wrażenie w internecie należy teraz kochać wszystkich poza politykami (dozwolony tylko Korwin).
Edytowane przez Fleur_D
Czas edycji: 2014-09-21 o 15:40
|
|
|