Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Tżtówki 2014
Wątek: Tżtówki 2014
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-09-21, 15:50   #3014
lusia032
Zakorzenienie

Dot.: Tżtówki 2014

Hej

TŻ już w pracy więc zaglądnęłam do Was

Cytat:
Napisane przez maleoreggaerockers Pokaż wiadomość
Ale lepiej juz? Piatek wieczor to na watku pusto wszystkie poszly sie migdalic :P
Bylam dzis u TZ mimo ze byl w pracy bo trzeba bylo dokonac wyboru jakie sciany w sypialni :P
No i tesciowa mnie wziela na rozmowe, ze ona widzi ze TZ na powaznie mnie traktuje i ze ona sie cieszy ze znalazl taka sympatyczna dziewczyne idt i powiedziala zebym zostala i poczekala u nich na TZ, bo chcialaby z nami porozmawiac.
No i jak TZ przyjechal to zaczela rozmowe, ze oni nam pomoga wykonczyc dom itd, ale ze chca kupic Bartkowi(brat TZ) i Amelce mieszkanie i pomoc je urzadzic. I czy nie bedziemy mieli im za zle jesli nie pomoga nam finansowo pozniej jak bedziemy chcieli slub robic..
No po prostu nie wiedzialam co powiedziec w pierwszej chwili...

I ogolem spore zmiany sie szykuja u nas... bo TZ rzuca prace, i idzie na pol roczny staz gdzie beda mu placic 900zl. A po tym pol roku zostaje w tym starostwie i ma miec okolo 4tys na reke.
ho ho ho niezła wypłata

'Teściowa' to z grubej rury przywaliła. Mnie by zatkało po prostu

Cytat:
Napisane przez Fortuna1 Pokaż wiadomość
Tak się zastanawiam, mnie się mój TZ nie pytał czy będziemy oficjalnie para, to jakoś tak samo wyszło ale może dlatego że oboje mamy 23-26 lat i nie trzeba sie bawić w "czy będziesz ze mną chodzic". My jesteśmy ze sobą od lutego i szczerze mówiąc jakoś od samego początku on u mnie bywa na noc i ja u niego, teraz kiedy kupuję mieszkanie utrzymujemy oboje że będzie nasze mimo że to ja będę właścicielką.

Jak tam u was niedziela dziewczyny? Zostawiłam na noc otwarte szyby w samochodzie i w nocy padał deszcz i mi nakapalo... Jak to teraz wysuszyć?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Nie wiem co z tym zrobić. Zależy czy bardzo zamoczyło czy troszeczkę. Dobrze by było to ciepłym powietrzem potraktować.

Cytat:
Napisane przez mia00 Pokaż wiadomość
hej hej hej

Ale fajna sprawa, sama chciałabym coś potestować a tuuu nic

To super, taki dom za darmo toż to cud. I super ze z niczym się nie śpieszysz

Witaj

opowiedz nam coś więcej o Was

Ja też nie mam takiego dnia, od kiedy jesteśmy oficjalnie parą, jak zaczęliśmy się w styczniu widywać tak już każdy weekend razem i nie rozstajemy się

Ojj musisz coś przyłożyć by wsiąkło i myślę, że musi być przeciąg tam i dojście powietrza...

Wgl wczoraj tż przyjechał do mnie iii przywiózł mi niespodzianke. Dostałam przecudowną listonoszkę z Kazara wiedział, że mi się podobają i powiedział, że miałam ostatnio tyle wydatków to mi kupił. Ale ta torebka 300zł kosztowała i mi trochę głupio. I wgl to już pojechał, bo musiał z wujkiem się dogadać a przyjechał do niego. I tak siedzę sama i mi dziwnie.

Wgl antybiotyk odstawiłam, bo mi jakies krostki powyskakiwały...

A to niespodzianka. Torebka na pewno śliczna jest. Przy pościeli TŻ mówił to sama, że mam dużo wydatków.

Propo pościeli to rewelacyjna jest. Super się śpi a TŻ się śmieje, że gdziekolwiek nogi nie wyłoży tam jest kołdra
Trzeba było oczywiści ochrzcić, co by nam dobrze służyła

lusia032 jest offline Zgłoś do moderatora