2014-09-22, 06:43
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe2013 ( XVIII )
cześć kochane, zaczne od siebie ale noc fatalna- sranie i rzyganie- chyba od s złapalam 
poradzcie co mogę w ciąży????? na pewno no- spe i dużo pic ale czy jakies lekarstwa mozna???
Leos na szczescie ma sie juz dobrze w nocy pieknie spał, rano obudzil się i oznajmił,ze chce do przedszkola wiem,ze troszke wczesnie ale TZ wzial go do biura i o 8 maja jechac
moi kochani chłopcy
umieram, żoładek boli jak diabli
Cytat:
Napisane przez meneq
Nadal podtrzymuje! I wkrotce starania zaczynamy 
|
będę Ci bardzo kibicować o szybkie poczęcie tym razem braciszek dla Yae czy nie ma to dla Was znaczenia?
Cytat:
Napisane przez Kija80
[/COLOR]
Z komóry więc nie wiem jak się wyświetli linka, ale na trzecim zdjęciu ma takie dziwne workowate czerwone coś i wygląda jak idiota. Naprawdę to jest jedno z tych ciach??
|
no mi też sie bardziej bart simson podobał
Cytat:
Napisane przez LadyWhisper
Heja, mega radosc z siatkarskiego zlota nam przyslonila choroba Pietraszka, dziewczyny ja nie wiem czy my cos robimy nie tak czy co ale on jest jeszcze bardziej chory niz byl:'(w nocy tak paskudnie dychal ze M.musial do salonu isc spac bo nie mogl zasnac!!! Mowie wam cos strasznego plus znowu mega wysoka goraczka dreszcze wymioty...... Wyc mi sie chce po prostu:'( mam takie wyrzuty sumienia ze poslalismy go do zlobka..... :'( nie wiem co mamy robic:'( dzisiaj zostalam sama z maluchem :'(
Sent from my Lumia 625 using Tapatalk
---------- Dopisano o 07:38 ---------- Poprzedni post napisano o 07:37 ----------
Sio od Antigi!!! Moj ukochany........
Marsi!!! Ty sie tam wariatko nie emocjonuj tak bardzo!!! :-*
Sent from my Lumia 625 using Tapatalk
|
Lady, ojej leccie do lekarza i nie rob sobie wyrzutów to są niestety uroki żlobka
trzymam kciuki i proszę informuj nas jak Pietraszko
|
|
|