Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Listopad- Grudzień 2014- część V :-)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-09-22, 08:59   #1315
justynaw1982
Zadomowienie

Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część V :-)

Cytat:
Napisane przez mgds Pokaż wiadomość
Na termin na Boże Narodzenie powiedz, że za zimno będzie dla takiego maleństwa w kościele, bo rzeczywiście tak może być.
Przesyłka z Ikei to zamawiana przez firmę zajmującą się zakupami tam? JA przez taką zamawiałam w zeszłym roku meble i parę innych rzeczy i byłam baaaardzo zadowolona, a za transport wyszło tylko 60zł, więc jak najbardziej się opłacało super, że ktoś wpadł na pomysł założenia takiej działalności.
Co do wanienki, jak dziewczyny pisały, nie jest polecana, bo przynosi więcej "szkody" (jest niewygodna) niż pożytku, choć przyznam, że wcześniej też chciałam taki profilowany "leżaczek" kupić, bo wydawał się fajny, ale jednak nie jest, więc odpadł.
A z tym Bożym Narodzeniem to poszalał...heh jeszcze dobrze się ludz nie ogarnie z malenstwem, połogiem a tu już chrzciny chce robić...dobrze że mój TŻ nie słucha takich DOBRYCH rad
No jak miałabym jechac tam to na same paliwo by mnie wyniosło chyba z 200-300 zł no a tak zrobiłam listę i są w końcu!!!Bardzo podoba mi sie taki śpiworek do spania...
kurcze wszystkie piszecie że dziadostwo z tą wanienka to chyba sobie odpuszcze...jednak :/ a myslałam że taki fajny pomysł

http://www.suwaczki.com/tickers/relg2n0a5t8o6jka.png

Edytowane przez justynaw1982
Czas edycji: 2014-09-22 o 09:01
justynaw1982 jest offline Zgłoś do moderatora