2014-09-22, 11:41
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Zmagania z prawdziwą nadwagą- dziennik
Cytat:
Napisane przez magda*M
No TO robi wrażenie!!! Wielkie, wielkie gratulacje  i dalszych sukcesów życzę 
|
Cytat:
Napisane przez fubowa
 piękne wyniki (dodatkowe dwa rezultaty to wzrost kondycji i samodyscypliny  ), a tu jeszcze 4 tygodnie zostały
cieszę się razem z tobą 
|
Cytat:
Napisane przez anoska
Ogromne gratulacje!!  dokonujesz niesamowitej przemiany w swoim życiu  obserwuje Ciebie od samego początku i wpadam co chwile sprawdzać czy nie brakuje Ci motywacji  dobrze, że nie brakuje!! Trzymam nadal kciuki i dopinguje Ci z całego serca
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
bardzo Wam dziękuję dziewczyny, to że mnie wspieracie jest dodatkową motywacją
Centymetry mają mi pokazywać czy robię wszystko dobrze, ale nie są dla mnie żadnym wyznacznikiem, nie muszę mieć np 65cm w talii jeśli przy 68 np będę wyglądać dobrze. Liczy się dla mnie kondycja całego ciała i proporcjonalność oraz jego jędrność
Dzisiaj nowy trening- workout9- bardzo mi się podoba, dużo ćwiczeń w podparciu, fakt że niektórych nie potrafię jeszcze wykonywać np. push-up jacks, robię wtedy zwykłe pompki (męskie, a jak się zmęczę to damskie ) Kondycyjnie było świetnie, mam nadzieję że siły wróciły już na dobre 
Ale dzisiaj dzień wyzwanie- urodziny TŻ Będzie tort śmietankowy i mega pizza na kolację, planuję nic nie zjeść niezdrowego bo będziemy w gronie znajomych więc nie muszę się krępować, gorzej będzie w sobotę bo rodzinna impreza- babcie i ciocie TŻ w komplecie, wtedy pozwolę sobie na kawałek tortu żeby nie musieć się wszystkim tłumaczyć że nie chcę tego jeść TŻ obiecał przygotować dla mnie na dziś sos z gorzkiej czekolady- zamoczę sobie w nim banana, też będzie smacznie
|
|
|