Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zmagania z prawdziwą nadwagą- dziennik
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-09-22, 11:41   #114
Katalonkaaa
Zadomowienie

GG do Katalonkaaa
Dot.: Zmagania z prawdziwą nadwagą- dziennik

Cytat:
Napisane przez magda*M Pokaż wiadomość
No TO robi wrażenie!!! Wielkie, wielkie gratulacje i dalszych sukcesów życzę
Cytat:
Napisane przez fubowa Pokaż wiadomość
piękne wyniki (dodatkowe dwa rezultaty to wzrost kondycji i samodyscypliny ), a tu jeszcze 4 tygodnie zostały

cieszę się razem z tobą
Cytat:
Napisane przez anoska Pokaż wiadomość
Ogromne gratulacje!! dokonujesz niesamowitej przemiany w swoim życiu obserwuje Ciebie od samego początku i wpadam co chwile sprawdzać czy nie brakuje Ci motywacji dobrze, że nie brakuje!! Trzymam nadal kciuki i dopinguje Ci z całego serca

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
bardzo Wam dziękuję dziewczyny, to że mnie wspieracie jest dodatkową motywacją

Centymetry mają mi pokazywać czy robię wszystko dobrze, ale nie są dla mnie żadnym wyznacznikiem, nie muszę mieć np 65cm w talii jeśli przy 68 np będę wyglądać dobrze. Liczy się dla mnie kondycja całego ciała i proporcjonalność oraz jego jędrność

Dzisiaj nowy trening- workout9- bardzo mi się podoba, dużo ćwiczeń w podparciu, fakt że niektórych nie potrafię jeszcze wykonywać np. push-up jacks, robię wtedy zwykłe pompki (męskie, a jak się zmęczę to damskie ) Kondycyjnie było świetnie, mam nadzieję że siły wróciły już na dobre

Ale dzisiaj dzień wyzwanie- urodziny TŻ Będzie tort śmietankowy i mega pizza na kolację, planuję nic nie zjeść niezdrowego bo będziemy w gronie znajomych więc nie muszę się krępować, gorzej będzie w sobotę bo rodzinna impreza- babcie i ciocie TŻ w komplecie, wtedy pozwolę sobie na kawałek tortu żeby nie musieć się wszystkim tłumaczyć że nie chcę tego jeść TŻ obiecał przygotować dla mnie na dziś sos z gorzkiej czekolady- zamoczę sobie w nim banana, też będzie smacznie
Katalonkaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując