Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Monsieur...
Wątek: Monsieur...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-09-22, 13:11   #275
201712071518
Konto usunięte

Dot.: Monsieur...

Cytat:
Napisane przez Salalina Pokaż wiadomość
Suknia ślubna wybrana!
Dziewczyny, ostatni raz się do tego odnoszę. To jest 40letni facet, który skupiony jest głównie na pracy. Od początku taki był. Od początku mi to pasowało. Jak mówiłam, interesują mnie faceci z takim właśnie mocnym światem, bo mam złe doświadczenia z sytuacją, gdy ja jestem całym światem faceta. To, co Wy odczytujecie za wadę, dla mnie jest zaletą. Teraz uwaga dla czarno-bialych: Oczywiście wszystko w granicach zdrowego rozsądku. I właśnie ten zloty środek chciałabym wypracować. Może się uda, może nie.
Dla niektórych to nigdy nie będzie wyglądać dobrze.
Sent from my GT-I8190N using Wizaz Forum mobile app
no to skoro Ci pasuje bycie czasoumilaczem i miejscową rozrywką, to po co te całoweekendowe rozkminy? po co te pytania obcych ludzi? po co te wstawianie korespondencji?
Jesteś taka niby dorosła, tak się porozumiewacie bez gierek i podchodów, ale jakoś zapytać o charakter łączącej was relacji to ciężko.
Bardziej dojrzałe jest rozstrząsać to na forum internetowym
Trochę dziwne i dziecinne jak na pragmatyczną prawie 30-latkę

---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ----------

Cytat:
Napisane przez emma8 Pokaż wiadomość
Autorko a co Ty byś zrobiła w odwrotnej sytuacji? Bo ja rozumiem że facet mógł być tak zapracowany że nie odpisał na meila, na którego nie da się odpowiedzieć jednym zdaniem, ale nie sądzisz że w takim razie mógł napisać Ci chociaż sms-a że jest bardzo zajęty, ale wraca x dnia i wtedy się odezwie, a nie zwyczajnie olewa? Bo jakoś aż tak zapracowany strasznie nie był, skoro był umówiony na kolację z "ex". Autorko założę się że gdybyś Ty dostała od odczytała jego wiadomość, poświęciłabyś nawet te 5 minut żeby mu odpisać. Albo chociaż dała mu znać że go nie zlewasz, tylko po prostu pracujesz.
o ile dobrze pamiętam to wczesniej nie odpisał na zdawkowego smsa, potem nie odpisał na maila i dopiero odpisał na trzeciego (moim zdaniem juz desperackiego) smsa autorki
201712071518 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując