Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jak nie lubisz Ani Lewandowskiej to jesteś zaściankowym polaczkiem...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-09-22, 15:08   #270
201705121341
Konto usunięte

Dot.: Jak nie lubisz Ani Lewandowskiej to jesteś zaściankowym polaczkiem...

Cytat:
Napisane przez Kalini Pokaż wiadomość
Mnie tam Lewandowska obojętna jest chyba, ledwo kojarzę jak wygląda. Natomiast nie wiem czemu Natasza Urbańska jest nielubiana. I nie mówię tego w kontekście, że ktoś kto jej nie lubi miałby być zaściankowy, tak po prostu się zastanawiam. Czy ona zrobiła coś złego czy co? Owszem jest pewna siebie itd. ale to chyba nic złego.
Ja mam niechęć do Urbańskiej właśnie przez to zapatrzenie w męża i wiarę w jego nieomylność. Przecież on jej tak wyprał mózg że to aż przykre, obejrzyj jakikolwiek wywiad z nią - ta kobieta jest przekonana, że jest wielką gwiazdą. Zrobiła straszną piosenkę i teledysk, tydzień mówiono jaki to gniot i koniec, a ona myśli że tyle ludzi tego słuchało i przeżywało jej teledysk że nawet wypuściła serię koszulek z "cytatami hejterów" żeby pokazać dystans do siebie. Ale to kompletnie nikogo nie obchodzi, bo wszyscy o tej piosence i teledysku zapomnieli, a dla niej to jest jakieś wydarzenie na skalę światową. Ona żyje w kompletnie innym świecie. Odrzuca mnie tym infaltylnym przekonaniem że jest wielką gwiazdą niedocenianą w Polsce i że nie potrafi się przeciwstawić mężowi który robi z nią co chce i tłucze jej do głowy co chce. Rzeczonego mężusia też nie lubię, żeby nie było Tyle na temat Urbańskiej, koniec offa z mojej strony

Wysłane z telefonu, mogę zjadać ogonki i literki : )
201705121341 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując