2014-09-22, 15:08
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Jak nie lubisz Ani Lewandowskiej to jesteś zaściankowym polaczkiem...
Cytat:
Napisane przez Kalini
Mnie tam Lewandowska obojętna jest chyba, ledwo kojarzę jak wygląda. Natomiast nie wiem czemu Natasza Urbańska jest nielubiana. I nie mówię tego w kontekście, że ktoś kto jej nie lubi miałby być zaściankowy, tak po prostu się zastanawiam. Czy ona zrobiła coś złego czy co? Owszem jest pewna siebie itd. ale to chyba nic złego.
|
Ja mam niechęć do Urbańskiej właśnie przez to zapatrzenie w męża i wiarę w jego nieomylność. Przecież on jej tak wyprał mózg że to aż przykre, obejrzyj jakikolwiek wywiad z nią - ta kobieta jest przekonana, że jest wielką gwiazdą. Zrobiła straszną piosenkę i teledysk, tydzień mówiono jaki to gniot i koniec, a ona myśli że tyle ludzi tego słuchało i przeżywało jej teledysk że nawet wypuściła serię koszulek z "cytatami hejterów" żeby pokazać dystans do siebie. Ale to kompletnie nikogo nie obchodzi, bo wszyscy o tej piosence i teledysku zapomnieli, a dla niej to jest jakieś wydarzenie na skalę światową. Ona żyje w kompletnie innym świecie. Odrzuca mnie tym infaltylnym przekonaniem że jest wielką gwiazdą niedocenianą w Polsce i że nie potrafi się przeciwstawić mężowi który robi z nią co chce i tłucze jej do głowy co chce. Rzeczonego mężusia też nie lubię, żeby nie było Tyle na temat Urbańskiej, koniec offa z mojej strony 
Wysłane z telefonu, mogę zjadać ogonki i literki : )
|
|
|