2014-09-22, 15:20
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2015 część 28 <3
Dziewczyny, co myślicie o pewnej kwestii. Swego czasu chodziłam u nas w mieście do dermatologa. Na receptę dostawałam lek (zawsze mówiłam na to syropek ), który był robiony na zamówienie, kosztował śmieszne pieniądze, ale mi działał cuda (na problemy z trądzikiem, choć mi najbardziej pomógł podskórnie jeśli mogę to tak nazwać). W każdym razie, u nas w mieście już nie chodzę na NFZ, bo studia skończyłam, więc ubezpieczona nie jestem. Parę razy byłam prywatnie, ale w sumie tylko po tabletki na coś niby alergicznego, problemów ze skórą (twarzą) jako tako nie miałam. Ale teraz mam ciągle coś na twarzy, na dodatek chyba problem kwestii "podskórnej" wrócił. Stąd chciałabym kupić znowu mój syropek. Myślicie, że jak zadzwonię do tej przychodni i powiem, że potrzebuję informacji (nazwy tego leku oraz ewentualny skład, bo był on zawsze robiony dopiero na zamówienie) to czy przez telefon (albo nawet jeśli ktoś z Rodziców by tam podszedł) dadzą takie informacje? Na pewno do tej przychodni nie pójdę, tylko jak coś to gdzieś prywatnie, albo nawet tutaj, stąd potrzebuję nazwę i właśnie skład, jakbym miała dostać odpowiednik...
---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ----------
Cytat:
Napisane przez kreciorek85
Lipstick
Pokazałabym Wam moje dzisiejsze "dzieło", ale wizaż się na mnie obraził 
|
Jakie dzieło?
|