Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 cz.XIV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-09-23, 10:18   #1036
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Dot.: Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 c

Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość
http://www.iumw.pl/wiez-kontra-zlobki.html

Te teorie psychologiczne mniej więcej znam (jestem po socjo, psychologię i pedagogikę miałam zawsze przede wszystkim pod kątem społecznym), ale autorka mocno dowaliła do pieca skrajnymi przykładami.

Ja mam problem, bo nie wiem co robić. Pracy chcę przede wszystkim ze względu na to, że potrzebuję w końcu zajęcia żeby się rozwinąć, wyjść do ludzi, wykorzystać moje umiejętności, które są wetknięte w najbardziej zakurzony kąt.

Ten artykuł strasznie mocno mnie dotknął, bo uświadomił mi przy okazji, że moi rodzice strasznie, strasznie dali dupy a ja najbardziej na świecie chciałabym dać Julkowi wszystko co najlepsze.
ciezki temat, kurde sama chcialam dosyc drastycznnie teraz zmienic swoje zycie i wg tego artukulu to chyba zabilabym emocjoalnie swoje dziecko

czasami jednak wyjscia innego nie ma

u ciebie chodzi tez o cos waznego, bo z drugiej strony niespelniona ieszzesliwa mama to tez nic dobrego dla dziecka
a chyba nie masz wolnego zawodu i ie mozesz tak lawirowac zajeciami by zawsze byl z kims bliskim i z toba?
niestety wg mnie pwoinnismy patrzec na to pod innym katem bo sie psychcznie zajedziemy

Aleksander
Lolaaaaaaa88 jest offline Zgłoś do moderatora