Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Liście z drzew już spadają a Gwiazdy nadal ćwiczą i się odchudzają! Cz. XIX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-09-23, 21:51   #2605
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: Liście z drzew już spadają a Gwiazdy nadal ćwiczą i się odchudzają! Cz. XIX

Tulipan, ja też tego nie rozumiem... pisałam ostatnio, że też byłam na weselu i było pełno lasek w białych kieckach nosz kuuuwa, jakby to było moje wesele to chyba bym opie.doliła czarna dla mnie nie stanowi problemu, zawsze można ją przełamać jakimiś dodatkami ale biała- stanowcze nie

Arnama, super te buciki

Cytat:
Napisane przez f _ c k yea Pokaż wiadomość
no heeej wybaczcie że tak znikam, ale wykorzystuje ostatnie dni wakacji

chciałam Wam się pochwalić, że byłam dzisiaj na rozmowie o pracę (kolejnej ) i pojutrze idę chyba na dzień próbny

Zastanawiam się jeszcze tak na prawdę nad nią(pracą), ale jak do tej pory to chyba najkonkretniejsza oferta jaką znalazłam. Ogólnie to tak, praca na barze, stawka 6zł/h (ponoć z opcją na podwyżkę) + napiwki (dajecie barmanom napiwki? ). Raczej nie będzie problemów z pogodzeniem z nauką, bo lokal czynny wieczorami. Rozmowa była mega luźna, właścicielem jest młody facet i jak taka atmosfera jest w pracy to bardzo mi się to podoba dużym minusem jest głównie sprzątanie kibli po pijanych ludziach...

Stawka nie jest niesamowita, ale póki co przyda mi się cokolwiek, jeśli faktycznie jest opcja na podwyżkę w przyszłości to mogę poczekać TŻ co prawda nie był zbyt zadowolony jak mu powiedziałam o pracy w pubie, ale myślę, że jakoś by to przetrawił No ale jeszcze muszę sama nad tym trochę podumać.

No i to tyle chciałam Wam powiedzieć, zmykam nadrabiać zaległości (24 strony )
Hej

Fajna opcja z tą pracą a ile na ile godzin, bo mówisz o wieczorach?
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora