Inhalacja sola fizjologiczna, ewenrualnie plasterki ala vick przyklejac na noc do ubranka lub w aptece kupic amol i wetrzec troszke w poduszke lub tez wlasnie ubranko aby w nocy lepiej sie spalo. Sa tez olejki do wcierania. W aptece zapyraj. Syrop prawoslazowy grosze kosztuje tez mozna podawac. Zapytaj w aptece.
Inhalator dobra rzecz 100zl wydasz ale cala rodzina moze sie nim inhalowac

---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ----------
Jak wyjdziesz z pieluch to juz bedzie super

Ja juz zapomnialam jak to jest. Maly robi na kibelek i wola sam ze chce siku i kupe
Ja bym chciala w przyszlosci jeszcze jedno dziecko ale to wyjdzie z czasem

---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ----------
Dobrze, jest tez miec cos przeciw goraczkowego na wszelki wypadek

Polecam Nurofen junior Ibufen lub Ibum smakowy dla dzieci.
Moj maly na szczescie malo choruje
Musze kupic mu buty zimowe i komplet czapki, szalika i rekawiczki do kurtki. Na szczescie kurtki mam po kuzynki synie
Ale sama musze zimowa kurtke kupic i czekam az beda buty emu do kupienia. Potrzebne mi cieple buty do pracy

---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ----------
Mi bylo na poczatku ciezko sie odnalesc zwlaszcza, ze nigdy nie ciagnelo mnie do innych malych dzieci ale teraz juz nie wyobrazam sobie zeby nie bylo malego.