Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nowe wizażanki :D
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-09-24, 09:46   #2425
bitterheart
Zadomowienie

Dot.: Nowe wizażanki :D

Cytat:
Napisane przez Czekoladowe_Serce Pokaż wiadomość
Inhalacja sola fizjologiczna, ewenrualnie plasterki ala vick przyklejac na noc do ubranka lub w aptece kupic amol i wetrzec troszke w poduszke lub tez wlasnie ubranko aby w nocy lepiej sie spalo. Sa tez olejki do wcierania. W aptece zapyraj. Syrop prawoslazowy grosze kosztuje tez mozna podawac. Zapytaj w aptece.
Inhalator dobra rzecz 100zl wydasz ale cala rodzina moze sie nim inhalowac

---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ----------

Jak wyjdziesz z pieluch to juz bedzie super
Ja juz zapomnialam jak to jest. Maly robi na kibelek i wola sam ze chce siku i kupe

Ja bym chciala w przyszlosci jeszcze jedno dziecko ale to wyjdzie z czasem

---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ----------

Dobrze, jest tez miec cos przeciw goraczkowego na wszelki wypadek
Polecam Nurofen junior Ibufen lub Ibum smakowy dla dzieci.

Moj maly na szczescie malo choruje

Musze kupic mu buty zimowe i komplet czapki, szalika i rekawiczki do kurtki. Na szczescie kurtki mam po kuzynki synie

Ale sama musze zimowa kurtke kupic i czekam az beda buty emu do kupienia. Potrzebne mi cieple buty do pracy

---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ----------

Mi bylo na poczatku ciezko sie odnalesc zwlaszcza, ze nigdy nie ciagnelo mnie do innych malych dzieci ale teraz juz nie wyobrazam sobie zeby nie bylo malego.
Inhalator właśnie mam mały wstał to mu zrobię inhalację. Mama mu posmarowała na koszulkę vicka, a z tym syropem właśnie myślałam o jakimś tylko nie wiedziałam jaki, dzięki

A na gorączkę mamy ibum malinowy, daje radę.

Edytowane przez bitterheart
Czas edycji: 2014-09-24 o 09:50
bitterheart jest offline Zgłoś do moderatora