Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 cz.XIV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-09-24, 12:16   #1211
kama1987
Rozeznanie

Dot.: Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 c

Dzięki za odp odnośnie picia

Cytat:
Napisane przez gorgulek Pokaż wiadomość
Laryska, tak jak Inwersja pisze - zdania sa podzielone. Jak widzę stopy dzieci to myślę ze dobrze z Zuzia robilam. Tak jak zalecił mi ortopeda. Na boso - piach, trawa, kamienie. Tam gdzie płasko - obuwie. Nie kupować ortopedycznego obuwia jak nie ma potrzeby. I Zuzia do 4 roku życia nie nosiła butów typu japonki. Wszystkie miały zapietki, nawet letnie sandały. Jak widziałam jak latała jej noga w sanadalach bez piety to podziekowalam. Teraz nosi juz wszystko.
Wiadomo ze każdy zrobi jak uważa. Na razie Miłosz chodzi w skarpetkach ale w żłobku w bucikach. Do domu tez muszę kupić.
mi wczoraj lekarka też tak powiedziała, że najlepiej do domu w skarpetkach, a jedynie jak gdzieś będzie Zuzia chodziła to buty. No i nie ortopedyczne, tylko Zuzka ma mieć buty które mają stabilny zapiętek, no i dowiedziałam się, żeby podeszwa była miększa niż w Befado. Gdzie ja takie buty kupię za rozsądną cenę

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość

ja postepowalam tak samo i niestety Blanka piety koslawi :/
tego sie w genach nie przekazuje? bo ja i tz tez koslawimy
hehe ja też koślawię, Zuzka zaczynała, ale na rehabilitacji ją plastrują, także jej już prawie przeszło
kama1987 jest offline Zgłoś do moderatora