Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - 9 miesięcy na Poczekalni, teraz bawimy na Odchowalni. MAMUSIE LIPIEC 2014
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-09-25, 11:04   #1808
Oldzia20
Raczkowanie

Dot.: 9 miesięcy na Poczekalni, teraz bawimy na Odchowalni. MAMUSIE LIPIEC 2014

Cytat:
Napisane przez Iza188 Pokaż wiadomość
U nas Mikołaj lubi bardziej prawa stronę jeżeli chodzi o odwracanie głowy.
W sumie w karcie mam napisane " krecz lewostronny" ale tez mamy zalecenie jedynie pokazywać mu, ze na lewej tez sie da a no i u nas jeszcze dochodzi to, ze leżąc na wznak i patrząc na wprost przechyla głowę wlasnie w lewo (do barku)
I tak robimy. 4.11 mamy kolejna wizytę to zobaczymy czy sie cos zmieniło.
Cytat:
Napisane przez malwiska Pokaż wiadomość
Moja tez lubi prawa ale juz od jakis 2 tyg ciagle przekladamy ja na lewo, zabawiamy po lewej sttonie i juz jest coraz lepiej... choc jak jest zmeczona to dajemy jej spokoj. Na pocxatku kladlismy na boku ale teraz tak sie wierzga ze zaraz jest spowrotem na pleckach.
Cytat:
Napisane przez i like it Pokaż wiadomość
moja również woli prawą, ale przekładam i układam tak aby na lewą też raczyła się obrócić.
Sońka absolutnie nie chciała być rakiem, choć starałam się jak mogłam
Cytat:
Napisane przez mamaya Pokaż wiadomość
Oldzia, Jeremi nie wykazuje żadnych asymetrii lewa/prawa. Potwierdził Nam to neurolog i fizjoterapeuta [emoji6]
i Marianna dzięki dziewczyny w ogóle to myślałam, że ona wcale nie potrafi dać głowy na lewą stronę bo tak jakby przykurcz miała jak próbowałam jej przekręcić delikatnie. A się okazało, że jak wzięłam ją na lewą rękę to żeby cokolwiek widzieć obróciła głowę bez obracania tułowia...cwaniara

Cytat:
Napisane przez Celebrinfea Pokaż wiadomość
Allegrowe łowy skończone. Jak przyjdą, to się pochwalę

Cytat:
Napisane przez aga__tka Pokaż wiadomość
a to moja Basia w pieluszce wielo ku upamiętnieniu jaką śliczną jej kupiłam gdyby nie to spieranie kupek, to na pewno miałaby same wielo, a jakby to jeszcze tyle nie kosztowało, to kupiłabym jej 90% wzorów - te materiały są takie śliczne
ślicznie wygląda

Cytat:
Napisane przez Celebrinfea Pokaż wiadomość
Fajna kolorystyka Ja dziś dałam czadu a stoją sobie pudła w pokoju, byłam święcie przekonana, że to moje za małe ciuchy. Musiałam mieć mega minę jak otworzyłam a tam dziecięce... I połowa już za mała... na szczęście jest i pozytyw, znalazłam tam z 10 wkładów do wielo. A już miałam dodatkowe zamawiać
zawsze znajdziesz to czego nie szukasz

Cytat:
Napisane przez debesciara Pokaż wiadomość
Nie odmeldowalam się po szczepieniu.. wzięliśmy ta bezplatna i bardzo maly płakał... polem sobie przypomnialam o mamayowych płatkach.. jakoś się nie spodziewałam tyle płaczu bo Matyldka bardzo dobrze znosila szxzepienia... na następny raz napewno te plastry kupię Po szczepionce na zalecenie pielęgniarki dałam 2 razy czopek przeciwbolowy, wczoraj przez cały dzień nic nie dawalam już i nic się nie działo, generalnie już po szczepionce był zupełny luz maly zachowywal się jak zwykle Pielegniarka straszyla ze przy tych bezpłatnych często występuje odczyn poszczepienny ale u nas w miejscach ukloc nic się nie dzieje
Aaaa no i kawaler wazy 6 230g wydaje mi się że jest większy od Tyśki jak byla w jego wieku
Cytat:
Napisane przez malwiska Pokaż wiadomość
moja mała szczepiona była tymi darmowymi szczepionkami i płakała tak samo mocno jak dzieci które miały szczepienia jedną... co do obrzęków po szczepieniach to moja nie miała, co do innych objawów to nie wiem bo daliśmy jej czopek przeciwbólowo i przeciwgorączkowo (połowe porcji)
Moją córę też szczepiliśmy darmowymi, odczynu żadnego, płacz jak to płacz przy bólu. Mi pediatra mówiła by nie kroić, dzielić czopków bo nie zawsze one są dobrze wymieszane i podawając pół można dać i tak całą dawkę albo w ogóle

Cytat:
Napisane przez Domi_00 Pokaż wiadomość
Wczoraj byłam na siłowni do 23 [emoji33] Dziś tez idę. Ogólnie na serio wzięłam się za siebie, fakt, mam czas dopiero od ok 21.30 by potrenować, ale jakoś mam dzięki temu więcej energii i ogólnie lepiej się czuję[emoji5] oby nie zabrakło mi motywacji [emoji57]
mama wraca do formy i co by motywacja nie opadła

_________
Witam się
w nocy zamiast spać ściągam mleko bo mój tż zawsze jak zostaje z Małą to jest jeden wielki ryk Młoda chyba myśli że jak Matka wychodzi to już jedzenia nie będzie

Edytowane przez Oldzia20
Czas edycji: 2014-09-25 o 11:08
Oldzia20 jest offline Zgłoś do moderatora