Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Aparaty ortodontyczne cz.II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-07-21, 23:35   #404
emeczka
Wtajemniczenie

Dot.: Aparaty ortodontyczne cz.II

Cytat:
Napisane przez zlosnica85 Pokaż wiadomość
9 miesięcy??? Tyle to ja nie dotrwam :-(
Z drugiej strony moja siostra też miała wyrywane 4 a aparat zdjęła pół roku temu i teraz mówi że nie do końca jej się zeby zeszły i teraz jej jedzenie wchodzi . Oby nam się tak nie stało.
A co do dziur po zębolach to bez paniki dziewczyny. po 2 tygodniach można spokojnie wszystko wcinać tylko przy myciu trzeba uważać

co do dziur po zębach (no nie moge tego przeboleć normalnie ) to na googlu jest opowieść takiej jednej dziewczyny i przy każdym opisywanym miesiącu jest zdjęcie. No i właśnie ona miała wyrwaną jedynkę na dole i dziura jej się zeszła w 4 miesiące. Myślałam że u mnie też tak będzie
Kochana teraz to już nie masz wyjścia... wyrwałaś zębolki, to teraz grzecznie i cierpliwie czekaj aż pozostałe ząbki się ładnie zejdą

stronkę tej dziewczyny widziałam, podnosi na duchu ale wiesz, jedynka jest malutka nie znam się na tym, ale na mój chłopski (babski) rozum łatwiej jest zlikwidować przerwę po jedynce niż jakimś trzonowcu cierpliwości

no dobra, tak naprawdę mnie też już wkurza ta duża przerwa po piątce... ale staram się być cierpliwa...

Maricken tak całkiem zasklepi się po paru miesiącach ale po kilku dniach jest to już na tyle podgojone, że możesz trochę mniej uważać na to miejsce potem dziura po zębie będzie mniejsza i mniejsza i w końcu stwierdzisz ze zdziwieniem że zniknęła zupełnie

(...)

staraj się kobito bo samo nic z nieba nie spadnie. wierność męża też.
emeczka jest offline Zgłoś do moderatora