Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 cz.XIV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-09-25, 13:20   #1380
ja :)
Zakorzenienie

Dot.: Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 c

Cytat:
Napisane przez ja-ika Pokaż wiadomość
zmień pediatrę

no właśnie Motyl, ja i Gorgulek mogą potwierdzić, że Emilka nie usiedzi na tyłeczku a nie podejrzewam u niej żadnej nadpobudliwości, po prostu zdrowe dziecko
Co do teścia to ale nie dziwię się Moja babcia też często zapominała imienia córki mojego brata Anastazji. Często mówiła Dynastia i raz jej się zdarzyło Amnezja

---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ----------

no w końcu

Oj tak, Emilka to będzie na pewno jakiś sportowiec. Stawiam tu na jakąś sprinterke bo jest taka szybka w tej swojej aktywności

Cytat:
Napisane przez Isabell12 Pokaż wiadomość
dzięki, widzę fajne rzeczy ma to tchibo

kurcze nie wiem co się dzieje , mały nie chce mi w ogóle spać ostatnio w dzień np. teraz położyłam go niecałe pół godziny i już nie śpi, ledwie do Was zajrzałam a on już na nogach, nie wiem o co chodzi
nawet śniadania spokojnego nie będzie
No to lece dzis do tchibo, moze tam cos upolujemy dla Poli bo no nic cieplego prawie nie mamy a tu z kazdym dniem coraz zimniej.

Cytat:
Napisane przez vea7 Pokaż wiadomość
Juz widzialam na fejsie i az lezka mi poszla

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
A ja jestem po powrocie od pediatry i IDE się powiesić;(
Tassia, przeciez wiele z nas widzialo Maciusia i to wielokrotnie i naprawde wszystko z nim ok. No nie ma bata. Nie widze w nim nic niezwyklego. Jest wulkan energi, ale mało tu takich na watku? Jest rozdarciuszek czasami, ale jeden on? Mój bratanek mógłby mu przybić piątke Macius jest okazem zdrowia, jestem tego pewna. Zmien pediatre, szkoda Twoich nerwow..

---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ----------

Cytat:
Napisane przez vea7 Pokaż wiadomość
Dirty lekka ironia, bo ja z wierzących inaczej
A tak na serio... niestety zawsze znajdą się argumenty przeciw, dla mnie (i podkreślam że to moje zdanie), ryzyko zachorowania i ewentualnych powikłań po chorobie jest większe, niż potencjalnych powikłań poszczepiennych.
Poza tym, niech będzie, że wykazuję postawę obywatelską, pro ludzką i nie chcę, żeby moje dziecko zarażało inne dzieci.
I dlatego szczepię - na obowiązkowe i większość nieobowiązkowych.

Ale niestety to jedna z tych decyzji, które każda mama musi podjąć sama
Ja mam dokładnie takie samo zdanie, i dokłądnie tak samo robie. Ale
ja :) jest offline Zgłoś do moderatora