2014-09-25, 13:28
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. 2
Hej kochane
Cos ostatnio nie mam czasu aby normalnie podpisać na forum
Cytat:
Napisane przez smv
Crystal chyba ja będę na samiuskim końcu co do płci
Ja to wam zazdroszczę tak się cieszycie zakupami szukacie wiecie co i jak. A ja ciągle coś jak nie wymioty to omdlenia to bóle szpital dziś jakiś śluz brązowy... Jestem klwbkiem nerwów nawet nie zaglądam na te strony co wy tu dajecie bo ryczec mi się od razu chce.
Ajjj dziś chyba mam zły dzień ;/;( brzuch mnie pobolewa ksi na okres cały dzień już wzielam nospe wezmę jeszcze na noc. Plamienia juz nie mam na szczęście chociaż tyle 
|
Mam nadzieje, ze juz dzisiaj lepiej sie czujesz. Kiedy masz następną wizytę u ginekologa?
Cytat:
Napisane przez MaMusKA29
Hej dziewczyny ja już po wizycie okazało się że na 100 % jest chłopak, wiec moja Martynka będzie miała braciszka, mały waży 169 g i mierzy 14 cm poza tym wszystko ok. Mój mąż jak się dowiedział że będzie syn to uśmiech mu z twarzy nie schodzi. Bardzo bałam się ważenia i okazało się że od ostatniej wizyty przytyłam 900 g czyli od początku 2 kg więc nie jest tak źle. Teraz wcinam jogurt naturalny smakuje mi jak nie wiem co, wogóle jakoś na nabiał mnie wzieło.
|
Super gratuluje
Cytat:
Napisane przez EdithS
Wczoraj zadzwoniła do mnie teściowa i się dopytywała, czy mamy już imię dla Małej. A ja jej mówię, no albo Ula, albo Helenka i zapadła cisza w telefonie.
Po chwili mówi: No ale Heleeeeenaaaa??? Boże przemyślcie to.
A ja na to: Myślimy, prawie codziennie i Helenka wciąż jest na podium.
A ona: no ale to może jakieś inne? Może Sylwia? ( dodam, że tak ma na imię TŻ siostra), a może Sławka, Sławomira, tak delikatnie co? (dodam, że TŻ ma na imię Sławek).
A ja powtórzyłam grzecznie: Ulka albo Helenka.
A ona: Ok, Ja przejrzę kalendarz i coś znajdę.
I weź tocz walkę z wiatrakami  podeszłam do tego z uśmiechem, bo to i tak nasza sprawa. Ale TŻ się wkurzył na maksa, sam ma dość jej komentarzy i rządzenia się 
|
Ręce opadają 
Moja Tesciowa tez w poprzedniej ciazy próbowała nam wcisnąć jakies dziwiaczne imiona. Nawet nie wdawalabym sie w dyskusje, bo mieliśmy swoje typy a ona szanse na wymyślają imion miała przy swoich dzieciach.
Poklocilysmy sie prawie jak powiedzieliśmy jej, ze syn nie bedzie miał drugiego imienia. Masakra jakas
Cytat:
Napisane przez niunia_ona
Dzień chłopaka coś kupujecie swoim tż? bo ja się zastanawiam właśnie.;p
|
Nie obchodze takich 'świat' poza tym Tz jest juz za stary na dzien chłopaka
|
|
|