Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie lutowe 2015 - cz. 2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-09-25, 14:23   #2709
Asia1105
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 2

Cytat:
Napisane przez przeklete_pragnienia Pokaż wiadomość
Ja Ci po prostu z tego miejsca gratuluję Taki kawał pracy zrobiony a jeszcze 14 nawet nie ma no no no.
U mnie to jest tak, że Tż zje zupę a i owszem, ale co z tego jak on się takim obiadem nie naje i tak muszę robić drugie. Więc na to samo wychodzi

W ogóle stwierdziłam ostatnio, że zrobiłam się taka leniwa, że nie chce mi się nawet umalować i założę sobie rzęsy 1:1 Wtedy tylko podkład nałożę i będę gotowa do wyjścia, albo w szpitalu jak będę. albo po porodzie. Tak, to jest dobry pomysł
A dziękuję, dziękuję
Teraz coś sobie uświadomiłam i mega się zestresowałam. Tak odnośnie Twojego makijażu.
Trę, trę te kiszone na zupę i sobie myślę, że ja nie stresuję się porodem, bólem i całym tym szpitalem itd. ja to mam większy stres z tym związany: czy ja zdążę umyć głowę, ogolić się, czy moje paznokcie u nóg i rąk będą w idalnym stanie, ot to mój największy stres :P Mam nadzieję, że nie tylko ja tak mam... Nie, żebym teraz była jakaś zarośnięta i zaniedbana, ale martwię się, czy w 9 miesiącu ja będę miała siłę na cokolwiek!
A co do Twoich rzęś to myślę, że good idea! Ja tego problemu nie mam,moje naturalnie są dłuuuuugie, więc ich malować się nie da, bo mi wtedy niewygodnie, tylko hennę robię, więc dziękuję rodzicom, że mnie taką hmmm zrobili
Asia1105 jest offline Zgłoś do moderatora