Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ciemno wszędzie, głucho wszędzie, co to będzie? - CIONŻA będzie! cz. 3
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-09-25, 13:28   #462
pani_pierozkowa
Zakorzenienie

Dot.: Ciemno wszędzie, głucho wszędzie, co to będzie? - CIONŻA będzie! cz. 3

Cytat:
Napisane przez Niunia2011 Pokaż wiadomość
Supcio maj lofffff
A na czas nieokreślony?

Nie było wczoraj to mam

Weź sobie jakiegoś paracetamolka i odpoczywaj

Badania sie same nie zrobią

Tyle czasu?! Współczuję... Jeszcze te wszystkie nieszczęsne objawy...
Może badania jakies zleci to się wyjasni wszystko!

Masz szczęście, że nie Weroniki bo już by się bat szykował....

Do Pierogowej było ją dać

Łahahahahahahaaha

Mój tez za bardzo nie umie tańczyć i potrafi mnie zdeptać porządnie ale już przez tyle lat jakoś zaczynamy się rozumieć w tańcu Mi się najlepiej tańczy z TŻ szwagrem (bo on umie ), fajnie prowadzi ale nawet od niego jestem wyższa jak szpilosy założę

Chciałaś i masz Oby Cię szybko te dolegliwości puściły

OLA łer ar ju....?
Może rzeczywiście coś tam się poprzeciągało w końcu to nfz....

Jestem na chwilę... Mam nawet już wyniki ale nie sa dobre niestety Jedyną dobra wiadomością jest to, że FSH mi ładnie podskoczyło bo miałam 0,8 a teraz mam 6,13- ciekawe czy to zasługa inofolicu... Dodam, że badania robione w tym samym dniu cyklu itp.
Niestety stosunek lh do fsh 2,56 a powinien być ok. 1 Teraz utwierdzam się 100% że to ta kanalia PCOS Nie dobrze

Umówiłam się szybko do gin. Oczywiście wolny termin był na koniec października ale powiedziałam w rejestracji, że p. doktor powiedziała, że mam przychodzić kiedy mi pasuje i mają mnie gdzieś zmieścić więć udało się (jakimś cudem) zapisać mnie na środę 1 października... Doteo czasu chyba obgryzę wszystkie paznokcie
Heloł Niuniaczku
Musi być na czas nieokreślony bo to już moja 3 umowa w tej firmie
Nie stresuj się Na pewno gin coś poradzi na te wyniki, fajnie że chociaż niektóre wartości Ci się poprawiły

Wolfie -nooo ja jogrutów sporo jem, zsiadłe mleko, kefirki, maślanki jakoś mam apetyt na to, ale w tamtych departamentach kiepawo niestety mam nadzieję że cuś się poprawi Wypiłam miętkę i trochę lepiej już mi się zrobiło na brzuniu

26 lipca - kolejny rok razem!

Julek - 10.05.2015r. 21:40

pierogowamama.com
pani_pierozkowa jest offline Zgłoś do moderatora