Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. 2
Cytat:
Napisane przez lejdi_aga13
 elo i ja sie witam
Zjadłam przez cały dzien 6 wiogronek tak jakos dziwnie sie czuje.Potem poszlam po kajajzerki i zjadłam z sammi warzywami ja.  Popiłam kefirkiem i chyba do wieczora starczy nie mam apetytu w ogole
U nas było brzydko a robi sie ładnie.Mdłosci niestety sa...Ale weszłam bez problemu w spodnie sprzed ciazy i zapiełam sie bez problemu
Ktos jeszcze czasem spi na brzuchu?Nie moge sie oduczyc 
|
Ja zawsze zasypiam na lewym boku albo na plecach,ale niestety budzę się czasem na brzuchu
---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ----------
Cytat:
Napisane przez anastazja_a
Dziewczyny- bardzo mi /nam miło!  jak widać ja się dzisiaj w pracy obijam, bo na forum siedzę ciagle :P
|
Witaj na forum to chociaż czas szybciutko leci
---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ----------
Cytat:
Napisane przez luzna25
A apropo imion dla dzidziusia  Ja rozważam imiona: Przemysław, Rafał, Bartłomiej, Dariusz. A na liście rezerwowej: Radosław i Wojciech.
Ale muszę Wam się przyznać, że jeszcze nie rozmawiałam z mężem na ten temat, bo on chyba nie chce zapeszać
Co sądzicie o tych imionach? W sumie wszystkie nam pasują do nazwiska i nikogo w rodzinie nie mamy o tym imieniu
niunia_ona ja też się nie mogę doczekać ruchów dziecka 
|
Imiona SUPER, u mnie na liście też jest Bartek .
---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ----------
Cytat:
Napisane przez crystal25
nicolas ale czyta sie nikola bez s. 
A kolezanki corka ma na imie Nikola.
|
Moja koleżanka też ma Nikole i mówią na nią Kosia, nawet dzieci na placu zabaw się tego nauczyły
---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ----------
Cytat:
Napisane przez nusiekowa
zaraz się zbieram do lekarza....juz paznokcie obgryzam-takiego stresa mam  
|
Wszystko będzie dobrze a za obgryzanie paznokci daj znać po wizycie jak poszło.