Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Marcowe Mamy 2015 cz. 2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-09-25, 14:45   #1718
marta24171
Rozeznanie

Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. 2

Cytat:
Napisane przez lejdi_aga13 Pokaż wiadomość
elo i ja sie witam

Zjadłam przez cały dzien 6 wiogronek tak jakos dziwnie sie czuje.Potem poszlam po kajajzerki i zjadłam z sammi warzywami ja. Popiłam kefirkiem i chyba do wieczora starczy nie mam apetytu w ogole

U nas było brzydko a robi sie ładnie.Mdłosci niestety sa...Ale weszłam bez problemu w spodnie sprzed ciazy i zapiełam sie bez problemu

Ktos jeszcze czasem spi na brzuchu?Nie moge sie oduczyc
Ja zawsze zasypiam na lewym boku albo na plecach,ale niestety budzę się czasem na brzuchu

---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ----------

Cytat:
Napisane przez anastazja_a Pokaż wiadomość
Dziewczyny- bardzo mi /nam miło! jak widać ja się dzisiaj w pracy obijam, bo na forum siedzę ciagle :P
Witaj na forum to chociaż czas szybciutko leci

---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ----------

Cytat:
Napisane przez luzna25 Pokaż wiadomość
A apropo imion dla dzidziusia Ja rozważam imiona: Przemysław, Rafał, Bartłomiej, Dariusz. A na liście rezerwowej: Radosław i Wojciech.
Ale muszę Wam się przyznać, że jeszcze nie rozmawiałam z mężem na ten temat, bo on chyba nie chce zapeszać

Co sądzicie o tych imionach? W sumie wszystkie nam pasują do nazwiska i nikogo w rodzinie nie mamy o tym imieniu

niunia_ona ja też się nie mogę doczekać ruchów dziecka
Imiona SUPER, u mnie na liście też jest Bartek.

---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ----------

Cytat:
Napisane przez crystal25 Pokaż wiadomość
nicolas ale czyta sie nikola bez s.
A kolezanki corka ma na imie Nikola.
Moja koleżanka też ma Nikole i mówią na nią Kosia, nawet dzieci na placu zabaw się tego nauczyły

---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ----------

Cytat:
Napisane przez nusiekowa Pokaż wiadomość
zaraz się zbieram do lekarza....juz paznokcie obgryzam-takiego stresa mam
Wszystko będzie dobrzea za obgryzanie paznokci daj znać po wizycie jak poszło.