Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ciemno wszędzie, głucho wszędzie, co to będzie? - CIONŻA będzie! cz. 3
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-09-25, 14:54   #560
k a j a
Zakorzenienie

Dot.: Ciemno wszędzie, głucho wszędzie, co to będzie? - CIONŻA będzie! cz. 3

Cytat:
Napisane przez kOmorowska Pokaż wiadomość
ja chodzę do dr Bożeny Ambroziak jak dla mnie super babka, pomogła mi się podnieść po ciąży pozamacicznej
------
tam cesarki to chyba 80% porodów
A nie wiem.. ? Ogólnie u nas w pułtusku mało jest porodów i tak i tak
Własnie najczęsciej jak toś ma mieć cesarkę to zostaje w pułtusku.

Cytat:
Napisane przez ola_la_7676 Pokaż wiadomość
wrócilismy.
teściowa mówi, gdzie my tak rano pojechaliśmy , aby w samochód i pojechaliśmy, ze nie pow gdzie i po co do tego lekarza... i mówi nagle " co babcią zostanę? " a TZ mówi. no tak, zostaniesz. a ona ze i tak juz jest babcia. z takim uśmiechem na ustach, chyba myślała, że on sobie jaja robi. a on do niej ze i tak późno została [ w sensie ze babcia jego dziecka ] a ona ze została to została, że przecież to nic takiego i ze czeka jeszcze na tego starszego syna dzieci. także nie wiem, czy wzięła to za żart, czy nie. bo jakoś tak miałam wrażenie, jakby nie skumała, że naprawdę będziemy mieli dziecko.
Oo hahaha
To Tz do swojej mamy podobnie powiedział. Zapytał "będziesz sie cieszyć jak zostaniesz babcią?" Na co teściowa, że nie odpowie mu teraz na te pytanie. dopiero po pracy jak wrócił Tż teściowa mu powiedziała że tak, ż ebedzie sie cieszyć. na co tż - to się ciesz

Cytat:
Napisane przez She Wolf Pokaż wiadomość
Dasz rade, zobaczysz! W koncu my baby potrafimy sporo zniesc

Ja nie, sama jestem (z psami) to nie mam jak

Pewnie że my silne baby

Lena
k a j a jest offline Zgłoś do moderatora