Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Listopad- Grudzień 2014- część V :-)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-09-25, 15:06   #2007
My Sweet Little Precious
Zadomowienie

Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część V :-)

Cytat:
Napisane przez Indra83 Pokaż wiadomość
FrauGizela, jak Ela pisze, ze taki ogromny ten żylak, to pomyślałam, że jakaś interwencja lekarza będzie potrzebna, ale może rzeczywiście się wchłonie

Goniaa, ja też mam wrażenie, ze mi pessar przeszkadza w wypróżnieniach, tak jakby naciskał na ścianę odbytnicy i trochę blokował, a ja na kibielku wyginam się i "tańczę", żeby znaleźć najwygodniejszą pozycje, lekarz w szpitalu kazał mi dbać o wypróżnienia i powiedział, że od zaparć bardziej twardnieje macica, kazał laktulozę kupić (łagodny środek przeczyszczający) albo czopek glicerynowy zaaplikować, jakby już dłużej nie było wypróżnienia

Kiara, mój syn był szczepiony Hepavaxem

Ja też chcę znów mieć moją figurę i "kocie ruchy" a nie takie słoniowe, zwłaszcza w łóżku, tak mam tego dość, że szok, rano mam wymiecione prześcieradło i na gołej kanapie śpie, tak się kręcę.

Kolejna październikowa urodziła (tu wpadam w popłoch i nerwowo obgryzam paznokcie)
Październikówki szaleją

A propos kocich ruchów, Wy też macie problem ze wstaniem z łóżka? Ja się czuję jak żuczek gnojaczek co się przewrócił na plecki i nie może wstać

Obiecane fotki w załącznikach Teściowa ma szajbę i kupuje, kupuje, kupuje, ma już zakaz na małe rzeczy to kupuje wszystko na 74 Do tego jeszcze 10! par najpiękniejszych rajstopek jakie widziałam i śpiworek do spania na długi rękaw Co jak co, ale na teściów narzekać nie mogę...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00034.jpg (111,1 KB, 43 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00041.jpg (102,0 KB, 34 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00042 (2).jpg (93,6 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00044.jpg (157,7 KB, 39 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00045.jpg (132,5 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00046 (2).jpg (102,3 KB, 31 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00047.jpg (125,0 KB, 34 załadowań)