Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Listopad- Grudzień 2014- część V :-)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-09-25, 15:56   #2013
Rosalie01
Raczkowanie

Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część V :-)

Nadal mie koge cytowac

Ela powodzenia na wizycie

Zanetdziekuje

Indra no niby pracuje, ale w domu to mnie wlasiwie Tz ze wszystkiego wyrecza a ja nadal nie mam czasu sie troba do szpitala zajac, mysle, ze to polaczenie zmeczenia materialu, sytuacja w ktorej sie znajduje i odrobina (ale tylko odrobina) mojego lenistwa

Kasia wlsnie to samo sobie wmawiam caly czas, ze przeciez w koncu to weszystko jakos ogarne, mam jeszcze tyyyyyle czasu
Powodzenia na egzaminie

Sloneczko gratuluje 36 tygodnia i kolejnego miesiaca i trzyam kciuki, zeby synek wytrzymal w brzuchu jak najdluzej

Beige dziekuje z tego co mi wiadomo to 9 miesiac trwa od 36 do 40 tygodnia, ale moja wiedza na temat ciazy nie jest jakas super swietna, wiec moge sie mylic
To Ty przynajmniej o ta jedna partie ciuszkow wypranych jeste juz blizej niz dalej

Goniass dziekuje

Kiarapowodzenia na wizycie i z przeprowadzka

Sielsianna gratuluje kolejnego tygodniaspoko, nie jestes sama ja tez jeszcze nic nie zrobilam

Kasia na obiad mam dzisaj zupe krem z kalafiora i brokula

Little wspolczuje pobytu w szpitalu i tych wszyskich nieprzyjemnosci
Ciuszki slodkie

Co do polskiej sluzby zdrowia to ja, odkad moja mama ma z nia doczynienia, odnosze wrazenie, ze dosc duzo sie zmienilo odkad z PL wyjechalam, okazalo sie, ze moja mama w szpitalach poprostu miala szczescie i do tej pory trafiala na learzy z powolania, kompetentni, sympatyczni z ludzkim podejscie do pacjenta, za to w osiedlowej przychodni (mimo tego, ze lekarze w szpitalu jasno dali do zrozumienia, ze lekarz pierwszego kontaktu zawalil sprawe i nie zainteresowal sie odpowiednio przewleklym zapaleniem pluc u mojej mamy, ktore trwalo ponad rok) caly ten obraz popsuli, nie chca jej robic podstawowych badan mimo skierowania, odsylaja ja co chwile z nowym terminem (pacjent terminalny) i ogolnie zlewaja od gory do dolu wiec chyba to zalezy do kogo i gdzie sie trafi

Anetka trzymam kciuki, zeby to jednak nie byly wody

Eclariss trzymam kciuki za Ciebie i maluszka, oby zechcial wytrwac conajmniej do 37 tygodnia

Futbolowa jesi moje pytanie jest glupie to z gory przepraszam (nie znam za badzo polskich realiow), nie mozesz sie gdzies/do kogos zglosic, zeby pomogli Ci wyegzekwowac te pieniadze od tych wydawnic?przeciez to Twoja wlasnsc!

Frau no przynajmniej piczucie humoru maten kandydat, a to cecha nie zaczesto spotykana wsrod politykow

Manieczka, aleska zdrowka dla was

Kostka w takim razie witaj w klubie ociagajacych sie z przygotowaniami

Little mam to samo z wstawaniem, ja do tego jeszcze z poduszka spie, wiec zanim sie z niej odkrece, wygramole z lozka to conajmniej 5 minut mija a wyglada to przekomicznie

Ok, udalo mi sie nadrobic, udalo mi sie tez nie zasnac dzisaj popoludniu, a teraz jeszcze sprobuje cos w domu porobic, jesli checi mnie nie opuszcza to wyjdzie na to, ze bede miala calkiem produtywny dzien

Edytowane przez Rosalie01
Czas edycji: 2014-09-25 o 15:58
Rosalie01 jest offline Zgłoś do moderatora