Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wyłupiaste oczy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-09-25, 18:15   #3
Agnieszka987
Zakorzenienie

Dot.: Wyłupiaste oczy

Cytat:
Napisane przez malesloneczko22 Pokaż wiadomość
Witajcie, od dzieciństwa dręczy mnie ogromny problem z moimi oczami, a mianowicie są one wyłupiaste i mam duże cienie pod oczami, próbowałem już wszystkiego (różnego typu kremy, korektory itp) ale nie pomaga. Zrobiłem sobie też badania na tarczyce, wszystko jest w porządku więc to nie wytrzeszcz.... Czy orientujecie się jakie możliwe są zabiegi na to by zmniejszyć efekt wyłupiastych oczu??? Byłem niedawno u chirurga plastycznego ale powiedział że można ewentualnie kwasem hialuronowym to zamaskować, ale efekt będzie niewielki;/;/
Z wit. C też używałeś? One rozjaśniają cienie. Ja do swoich się przyzwyczaiłam i nie przeszkadzają mi. Podpowiem, że moje cienie są mniej widoczne (skóra ma tez ładniejszy koloryt), kiedy mam dobrze dobrane odcienie ubrań. Może zainteresuje cię ten temat (analizy kolorystycznej). Polecam blog: barwyurody.blogspot.com
Co do oczu nie pomogę, nie znam się. Pamiętaj, że jeśli nie możesz czegoś zmienić to zaakceptuj to. Tak jest z korzyścią dla Ciebie. Twoje nastawienie w dużej mierze wpływa na to jak jesteś postrzegany (piszę odnośnie kompleksów z dzieciństwa, często ktoś coś powiedział na podatnym gruncie i teraz się tym przejmujesz) i to czy dałeś się zranić kiedyś ze względu na Twój np. wygląd, to Twój problem, Ci co cię zranili już go nie pamiętają. Zmień to, aby pozbyc się problemu.
Agnieszka987 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując