Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Liście z drzew już spadają a Gwiazdy nadal ćwiczą i się odchudzają! Cz. XIX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-09-25, 20:27   #3232
arnama
Zakorzenienie

Dot.: Liście z drzew już spadają a Gwiazdy nadal ćwiczą i się odchudzają! Cz. XIX

Cytat:
Napisane przez Sikorka0204 Pokaż wiadomość

Macie jakiś sprawdzony przepis na dobre ruskie?

Tym bardziej to dziwnie brzmi. Jakby miał się oświadczyć to chce się spotkać a tak to mam inne plany. Tak długo się nie widzieliście to powinno Ci zależeć. Ale może ja jestem dziwna bo po 8 latach razem i po dwóch tygodniach przerwy jak wyjechałam to po powrocie nie mogliśmy się nacieszyć sobą przez dłuuuużo dłuższy czas. Zresztą nawet bez przerwy zawsze chce spędzać z nim czas. Nawet jak pracuje to idę do niego i siedzę obok robiąc swoje i sam powiedział, że lubi jak jestem obok mimo, że nie rozmawiamy

Dziadka puścili do domu, nie wiedzą co to ale jakby było coś bardzo poważnego to by go trzymali raczej Teraz ma na badania chodzić i gdyby znów się pogorszyło to m wrócić

Mężny robił, to ja nie wiem jaki przepis, ale jak chcesz tomogę zapytać Chyba z neta przepis miał

U nas jest podobnie, chociaż czasem mamy dni że potrzebujemy samotności, ale jakoś tak czuć że każdy docenia drugiego, mimo że czasem się na siebie wkurzamy itd

Super wiadomość!

Nie ma dobrych wymówek, są tylko słabi ludzie.

arnama jest offline Zgłoś do moderatora