Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 cz.XIV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-09-25, 20:04   #1401
papalinka83
Zakorzenienie

Dot.: Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 c

To jeszcze ja składam najlepsze życzenia Alkowi

Cytat:
Napisane przez ja-ika Pokaż wiadomość
zmień pediatrę

no właśnie Motyl, ja i Gorgulek mogą potwierdzić, że Emilka nie usiedzi na tyłeczku a nie podejrzewam u niej żadnej nadpobudliwości, po prostu zdrowe dziecko
Co do teścia to ale nie dziwię się Moja babcia też często zapominała imienia córki mojego brata Anastazji. Często mówiła Dynastia i raz jej się zdarzyło Amnezja

---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ----------

no w końcu

Cytat:
Napisane przez vea7 Pokaż wiadomość
Mi też tak powiedział, ale chcę to skonsultować jeszcze. Poza tym nie bardzo wiem jak to korygować, skoro Młody ma na bosaka pomykać

A wiesz, że ja też Ale tak meeega pozytywnie

Foteliki Moja zmora...

Dla Wrocławianek - dzwoniłam przed chwilą do Sanepidu w sprawie szczepionki i Pani wydająca powiedziała, że teraz wydają Priorix, więc powinny być w punktach szczepień
O dobrze wiedzieć. Dzięki
Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość

Jak zwykle nie mam czasu,także nadrabiać nie będę.
Mai wystarczyły trzy dni w przedszkolu i chodzi z gorączką i zawalonym nosem Zapowiada się ciekawie

Mam wielką prośbę do naszych wizażowych nauczycielek(i nie tylko ) Czy macie może jakieś fajne materiały lekcyjne związane z jesienią i dożynkami? W sobotę mam zastępstwo w 4 klasie i potrzebuję czegoś ciekawego,żeby dzieciaki były w miarę zainteresowane lekcją
po polsku czy angielsku?
Cytat:
Napisane przez teacherka Pokaż wiadomość
Mariiasia, "Jedwabnik", wydana pod pseudonimem, ale to już drugi tom o tym detektywie. Polecam, pierwszy tom to "Wołanie kukułki". O prywatnym detektywie.
O nie wiedziałam, że takie są w ogóle. Muszę poszukać. U mnie na półce od dłuższego czasu leży Trafny Wybór i nie mogę, jakoś zacząć, bo nie chcę się rozczarować

Pawełek 20.03.2015
papalinka83 jest offline Zgłoś do moderatora