2014-09-25, 20:04
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 c
To jeszcze ja składam najlepsze życzenia Alkowi 
Cytat:
Napisane przez ja-ika
zmień pediatrę
no właśnie Motyl, ja i Gorgulek mogą potwierdzić, że Emilka nie usiedzi na tyłeczku  a nie podejrzewam u niej żadnej nadpobudliwości, po prostu zdrowe dziecko 
Co do teścia to  ale nie dziwię się  Moja babcia też często zapominała imienia córki mojego brata Anastazji. Często mówiła Dynastia  i raz jej się zdarzyło Amnezja 
---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ----------
no w końcu 
|

Cytat:
Napisane przez vea7
Mi też tak powiedział, ale chcę to skonsultować jeszcze. Poza tym nie bardzo wiem jak to korygować, skoro Młody ma na bosaka pomykać
A wiesz, że ja też  Ale tak meeega pozytywnie
Foteliki  Moja zmora...
Dla Wrocławianek - dzwoniłam przed chwilą do Sanepidu w sprawie szczepionki i Pani wydająca powiedziała, że teraz wydają Priorix, więc powinny być w punktach szczepień 
|
O dobrze wiedzieć. Dzięki 
Cytat:
Napisane przez 87czarna

Jak zwykle nie mam czasu,także nadrabiać nie będę.
Mai wystarczyły trzy dni w przedszkolu i chodzi z gorączką i zawalonym nosem  Zapowiada się ciekawie
Mam wielką prośbę do naszych wizażowych nauczycielek(i nie tylko ) Czy macie może jakieś fajne materiały lekcyjne związane z jesienią i dożynkami? W sobotę mam zastępstwo w 4 klasie i potrzebuję czegoś ciekawego,żeby dzieciaki były w miarę zainteresowane lekcją 
|
po polsku czy angielsku?
Cytat:
Napisane przez teacherka
Mariiasia, "Jedwabnik", wydana pod pseudonimem, ale to już drugi tom o tym detektywie. Polecam, pierwszy tom to "Wołanie kukułki". O prywatnym detektywie.
|
O nie wiedziałam, że takie są w ogóle. Muszę poszukać. U mnie na półce od dłuższego czasu leży Trafny Wybór i nie mogę, jakoś zacząć, bo nie chcę się rozczarować
|
|
|