2014-09-25, 23:51
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Liście z drzew już spadają a Gwiazdy nadal ćwiczą i się odchudzają! Cz. XIX
Cytat:
Napisane przez heroine86
Dokładnie, mnie też wkurza to gadanie rodziny  może już czas na dziecko, stara jesteś, blablabla... nosz kuuuwa, czyje to życie?! 
|
walnąć tekstem a za to co dziecko wychować i się uciszą a tak serio czy to ich sprawa na szczęście jestem młoda, nie mam nikogo na stałe i prognoz to nikt mi nie suszy łba 
Cytat:
Napisane przez majka5908
Sikorka Twoje foty  Tak patrze na Twoje odbojniki i musze Wam napisać, że przerzuciłam się na większe staniki  Tż dumny mówi, że to jego zasługa, bo tak intensywnie masuje 
|
zaraz skoczę obczaić 
no to TŻ zadowolony na pewno 
Cytat:
Napisane przez Sikorka0204
Ja kupiłam ostatnio u brafiterki i takie mam piersi 
Akurat z tego jestem zadowolona 
|
muszę iść do brafitterki ale właśnie ceny mnie przerażają trochę....
Cytat:
Właśnie zwyczajnie  jestem totalnym beztalenciem w dziedzinie mody. Wolałabym chodzić w bieliźnie niż w ciuchach. Mam pełno ich ale zawsze się przebieram kilka razy bo we wszystkim czuje się grubiej...Nie mam talii niestety i mam wrażenie, że nic mi nie leży 
A niestety nie mam nikogo kto by mi doradził więc ubieram się zazwyczaj neutralnie (jeansy czy inne spodnie i koszulka zazwyczaj bardziej obcisła)
|
ja też mam wrażenie, że nie umiem się ubrać albo ja się po prostu sobie w niczym nie podobam :/ i tez nie mam talii, pjooona. no ale cycków też nie mam, a Ty masz 
Cytat:
A to trafiłaś  Bo fakt najlepiej w spódnicach i szpilkach  tylko ja zimorodek jestem i teraz spódnicę poszły w odstawkę

|
grube rajty i do przodu 
Cytat:
Napisane przez heroine86
Też jestem beztalenciem jeśli chodzi o modę  jak już mówiłam, TŻ to mój najlepszy stylista  choć z kolei Jego ubieram ja 
Ja mam odwrotnie- w ciuchach ujdzie, a w bieliźnie porażka dlatego si;ę irytuję jak ktoś mi coś wmawia, a nie widział mnie bez ubrania :cool:
|
rozumiem w 100% 
a faceci to dobrzy styliści zdecydowanie choć czasem mój gust i ich się nie pokrywa wcale 
---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ----------
jestem, jestem MM słodko spi przy mnie, ja słucham muzyki na słuchawkach i nadrabiam 10 stron no ale 
miło że tęskniłyście
|