2014-09-26, 00:20
|
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać cz. 26
Cytat:
Napisane przez trocka8
|
Nie wiem, na oko gotuję, a master chefem nie jestem (delikatnie mówiąc).
Cytat:
Napisane przez sheryl
Z rekina, ze względu na skwalen.
|
Podobno skwalen jest mega ważny. Słuchałam jakiegoś wywiadu z jakimś znanym dermatologiem i mówił, że w pielęgnacji skwalen jest NAJWAŻNIEJSZY.
Cytat:
Napisane przez Friese
Jak nazywa się osoba która ne przyjmuje poglądów innych osób?
Egocentryk? Czy są jeszcze inne określenia?
Chodzi mi o osobę która nie potrafi grzecznie dyskutować tylko zaraz się burzy, oskarża, unoszą nią emocje i nie szanuje odmienności poglądów innych osób 
|
CzasKomety?
Cytat:
Napisane przez Dotka90
Dzięki, zajrzę. 0.5l na stronie kosztują 13,9 - strasznie dużo.
Matko, ale sobie pluję w brodę, że nie wziełam w tej Biedrze 5 paczek, skoro były po 3,49/op.
W Obi byłam wczoraj i 12zł/6szt.
W Carrefourze bodajże 6,9 + zakrętki osobno, ale co z tego, jak zakrętki wyłożyli tylko małe 
---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ----------
W Rossmanie nie ma buteleczek z atomizerem.
Ja widziałam takie w C.H. - jest wyspa, gdzie rozlewają perfumy, można kupić od 1ml i oni sprzedają też puste opakowania. Wiem, bo kupowałam kiedyś, jak mi się zepsuł atomizer od jednych perfum 
|
No coś ty! Kupowałam w Rossmanie Ale takie na 100 ml.
Cytat:
Napisane przez Beczka Soli
Dobre są spreje typu urine-off. Kosztują nie mało, ale skutecznie usuwają tego typu kocie zapaszki.
|
Urine Off jest świetne, ale nie próbowałam na kupę, tylko siuśki.
Cytat:
Napisane przez baby montana
Szukam prostego przepisu na łatwe ciasteczka,będę robić jako upominek dla gości na ślubie,myślałam o takich z płatków kukurydzianych i rodzynek,ale może istnieje coś jeszcze łatwiejszego
|
Podasz przepis?
asia_aisa, nie poznaję cię po nowym awku.
|
|
|