2014-09-26, 08:26
|
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Grudniowe mamusie 2014 cz. III
Ja mam cellulit na nogach straszny, ale w sumie zawsze jakiś miałam, no ale nie aż taki jak teraz w ogóle mam wrażenie, że nogi mi zrobiły się takie flaczki-parówki Mam nadzieję, że uda mi się tego wszystkiego pozbyć.
Rozstępów nie mam (odpukać).
Kilka dni temu się rozmarzyłam i opowiadałam tz jak wyobrażam sobie moje pierwsze zakupy ubraniowe po porodzie, jak idę do levisa kupić sobie najfajniejsze jeansy i jak będę w nich super wyglądać
Tak już bardzo chcę nosić ubrania inne niż leginsy i te zwyklaste, elastyczne bluzki 
Cytat:
Napisane przez 19Inka90
Sasia OOo jednak będzie Nadia  slicznie  no to biorąc pod uwagę ze bąbelki rosną teraz 100g na tydzień to w tym tygodniu Twoja mała ma gdzieś około 1300g wiec wcale nie taka kruszyna 
|
Tak, chyba się zdecydowaliśmy na to imię ostatecznie.
ale ręki sobie uciąć nie dam, że tak zostanie 
Co do wagi mojej córci (uwielbiam to słowo ) , to może tak jak piszesz, teraz już jest ciupkę większa
Cytat:
Napisane przez madziqqq
właśnie wróciłam z wizyty i nigdzie się dzięki Bogu kłaść nie muszę 
dostałam nospę, luteinę i coś tam jeszcze i za tydzień wizyta.
Sasia w którym ty tygodniu jesteś? ja w 30 i moja chudzinka 1300g waży niecałe
|
No właśnie ja też zaczęłam 30tc w poniedziałek, a waga małej z piątku więc obie mamy kruszynki 
Cytat:
Napisane przez Basjenia
ja właśnie po wizycie wróciłam do domu
gnojuś jest śliczny  wrzuce wam foto na meila. nawet lekarka mówiła że jak na 29tc to rzadko się zdarza że tak ładnie go widać...
waży 1610  a obwód główki ma prawie 30cm.... jak pomyślę że teraz najwięcej urośnie to...zacciskam nogi  znowu w usg okazuje się że jest o 2tyg we wszystkim większy...ostatnie pokazywało identycznie to samo...czyli moje przeczucia że może być wcześniej mogą nie być tak zupełnie przeczuciami....
a jak go zobaczyliśmy to ssał palucha 
|
1600 duuuży chłopak!
Cytat:
Napisane przez Hasiap
Moja teściowa ma w sypialni i bardzo sobie zachwala. Ja też miałam kupić ją (4 szuflady), ale jednak kupiliśmy regał, a w swojej komodzie zrobiłam miejsce dla małej i po wczoraj też mam 3 półki w szafie. Gdyby nie szafa i regał z pewnością bym brała ją 
:
|
Właśnie jutro chcę kupić takie dwie i myślałam, że zmierzysz jak mocno wysuwają się szuflady ale dobra, sprawdzę w sklepie
|
|
|