Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Problem z wyborem telefonu komórkowego - wątek zbiorczy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-09-26, 08:40   #2106
pffe
BAN stały

Dot.: Problem z wyborem telefonu komórkowego - wątek zbiorczy

Cytat:
Napisane przez Czekoladowe_Serce Pokaż wiadomość
Korzystalam z windows phone i dla mnie to badziew i tyle. Juz wole androida. Kto co woli
Jakos nowsze telefony tez dzialaja na anku.
To zależy czy korzystałaś z 6,5 z 7 czy z 8. Między nimi jest przepaść i każdy powie o 6,5 i 7, że to badziew. Nic nowego.
Działają na androidzie, owszem ale tak, że trzeba wydać na sprzęt koło 1,5 tysiąca żeby to w ogóle miało jakikolwiek sens a i tak będzie się wieszał.
I wygląd nie ma tu nic do rzeczy.
Telefon na androidzie z 512 mb ram po prostu będzie mulił niemal cały czas (i jak by nie mówiły użytkowniczki, tak jest, widać po testach i po własnych doświadczeniach wielu ludzi). Od 1gb ram zaczyna to mieć jakiś sens, chociaż i widziałam jak potrafią mulić a nawet (o zgrozo) zresetować się przy zwykłym sprawdzaniu gmail.
I tu od drugiej strony. Spójrzmy na WP i Iphone. Każdy z nich nie potrzebuje jakichś wielkich bebechów żeby sprawnie, szybko chodzić.

Wiadomo, co człowiek to inne zdanie ale serio, coraz częściej, jak czytam zachwyty androidem, śmiać mi się chce i to nie z Was a z tego dziwnego zapatrzenia w gówniany system, który tylko dlatego się tak wybił bo był pierwszym na smartphone i wygląda ładnie.
pffe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując