2014-09-26, 08:19
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jedne dwóch kreseczek wypatrują, inne wyprawkę dla maluszków szykują - cz.V
Cytat:
Napisane przez Meliska86
|
Kochana dziękuję ci bardzo 
---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ----------
Cytat:
Napisane przez Ewunia_01
|
Ewuś dziękuję 
---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ----------
Cytat:
Napisane przez india83
Nie wiem czy da się naprawić. Mąż próbuje.
Puściła tzn. ułamała się wewnętrzna "śruba" co mocowała ten uchwyt do drążka. NIiestety ta śruba plstikowa więc jakaś kupa.
U Ciebie  też na pewno będzie wszystko dobrze
no założyłam sobie wczoraj, ale od razu po to by robić wykres. A nick to po prostu mój email?
Annasar kochana wszystkiego naj naj najlepszego!!!! Samych słonecznych i uśmiechniętych dni, dość zmartwień i przykrych zdarzeń, zdrówka, szczęscia, pomyślności, spełnienia marzeń i zrealizowania planów    
|
dziękuję bardzo 
---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ----------
Cytat:
Napisane przez kocuro88
India chyba energia cię rozpiera
Ewuniu napewno wszystko jest ok.
Aniu Annasar wszystkiego co najlepsze
Obyś juz na Twojej drodze przyjmowała tylko dobre wiadomości.
Melisko no to super że  już minęły 
|
dziękuję kochana 
---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ----------
Cytat:
Napisane przez malinOla1
kurcze nie pamiętam gdzie się to zmieniało nick  to zrób zaproś znajomą i mam taki sam nick jak tu. Rób wykres mimo braku tempki od początku cyklu ja się naprawdę wiele nauczyłam przez to no i wiem kiedy się zbiera na @ niestety
Moja Bożena też wczoraj została oporządzona aż Tż zdziwiony  muszę go zbałamucić a potem post.
Annasar niech się spełnią wszystkie marzenia, dzieciątko zdrowo rozwija, mąż troską otacza, wielu podróży, pieniążków i zdrowia 
|
dziekuje
|
|
|