Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jedne dwóch kreseczek wypatrują, inne wyprawkę dla maluszków szykują - cz.V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-09-26, 08:19   #2007
ANNASAR
Zakorzenienie

Dot.: Jedne dwóch kreseczek wypatrują, inne wyprawkę dla maluszków szykują - cz.V

Cytat:
Napisane przez Meliska86 Pokaż wiadomość
Annasar sto lat sto lat niech już wszystkie złe rzeczy od Ciebie odejdą samych uśmiechów i spełnienia marzeń
Kochana dziękuję ci bardzo

---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ----------

Cytat:
Napisane przez Ewunia_01 Pokaż wiadomość
Annasar
Wszystkiego co najlepsze Kochana zeby Ci sie spełniły wszystkie marzenia, poród był łatwy a dzieci dawały mnóstwo powodów do radości
Ewuś dziękuję

---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ----------

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość

Nie wiem czy da się naprawić. Mąż próbuje.
Puściła tzn. ułamała się wewnętrzna "śruba" co mocowała ten uchwyt do drążka. NIiestety ta śruba plstikowa więc jakaś kupa.
U Ciebie też na pewno będzie wszystko dobrze

no założyłam sobie wczoraj, ale od razu po to by robić wykres. A nick to po prostu mój email?

Annasar kochana wszystkiego naj naj najlepszego!!!! Samych słonecznych i uśmiechniętych dni, dość zmartwień i przykrych zdarzeń, zdrówka, szczęscia, pomyślności, spełnienia marzeń i zrealizowania planów
dziękuję bardzo

---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ----------

Cytat:
Napisane przez kocuro88 Pokaż wiadomość
India chyba energia cię rozpiera

Ewuniu napewno wszystko jest ok.

Aniu Annasar wszystkiego co najlepsze
Obyś juz na Twojej drodze przyjmowała tylko dobre wiadomości.

Melisko no to super że już minęły

dziękuję kochana

---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ----------

Cytat:
Napisane przez malinOla1 Pokaż wiadomość
kurcze nie pamiętam gdzie się to zmieniało nick to zrób zaproś znajomą i mam taki sam nick jak tu. Rób wykres mimo braku tempki od początku cyklu ja się naprawdę wiele nauczyłam przez to no i wiem kiedy się zbiera na @ niestety
Moja Bożena też wczoraj została oporządzona aż Tż zdziwiony muszę go zbałamucić a potem post.

Annasar niech się spełnią wszystkie marzenia, dzieciątko zdrowo rozwija, mąż troską otacza, wielu podróży, pieniążków i zdrowia
dziekuje

LIA
18.12.2014
ANNASAR jest offline Zgłoś do moderatora