2014-09-26, 08:20
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część V :-)
Cytat:
Napisane przez Zanet84
czyli warto tam zaglądać 
a ja mam tyle tych sklepów w okolicy, że zapominam o istnieniu niektórych :P
---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ----------
Położna z SR też je polecała 
---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ----------
mocno zaciskam kciuki
co do ud, to mnie czasem bolą, ale od przodu i to taki ból jak przy miesiączce, nie wiem czy miewałyście, ale ja tak. Trwa chwilę i puszcza...
---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ----------
LolaMontez, Keithlyn, a Wy macie lekarzy swoich w szpitalu na Raciborskiej czy chodzicie do innych ?
|
Mnie bolą uda od wewnętrznej strony prawie aż do kolan cały czas, tak jak my miała zakwasy a przecież nawet nie mam po czym mieć chyba ze z nic nie robienia 
Tak, moja lekarka pracuje na Raciborskiej, chodze do niej prywatnie ale z tego co wiem to Keithlyn chodzi do innego lekarza i powiem Ci ze jak leżałam tam na poczatku ciazy i tylko ja miałam lekarza ze szpitala to jakoś tego nie odczułam jeżeli chodzi i położne czy pielęgniarki, wszystkie nas traktowały tak samo 
---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ----------
Piesiulka w końcu zasnął u siebie w legowisku miech śpi bidulek
|