Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jedne dwóch kreseczek wypatrują, inne wyprawkę dla maluszków szykują - cz.V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-09-26, 08:23   #2010
ANNASAR
Zakorzenienie

Dot.: Jedne dwóch kreseczek wypatrują, inne wyprawkę dla maluszków szykują - cz.V

Cytat:
Napisane przez kasica_89 Pokaż wiadomość
Żanetko no wypadałoby kupić coś tz na dzień chłopaka, ale nie mam jeszcze pomysłu co

Dorotka super, że wizyta udała się po Twojej myśli

Aneczko za wizytę, toż to już mały klocuniu

Aniu Annasar super, że malutka ładnie rośnie, prawdziwa śpiąca królewna

Kochana nasza! Wszystkiego Najlepszego w dniu Twoje święta:8 oby wszystkie niepowodzenia Cię opuściły i teraz na Twojej twarzy gościł tylko uśmiech sto lat!

Aniutka ale pięknie to urządziłaś ale masz słodką psinkę
to się obkupiłaś na całego ale ze mnie też jest taka maniaczka allegrowa no i serdeczne gratki za staż oby Ci się dobrze pracowało

izasalamon moje zdanie na temat wysiłku jest podobne jak Ewci, może powinnaś odpuścić na jakiś czas? to powinnaś się cieszyć, że dostałaś clo i że w ogóle po jednej tabletce rosną pęcherzyki, samo clo to nie tragedia, ciesz się kochana, że nie musisz jeszcze innych hormonów łykać

Karolinko mam nadzieję, że już to dobre samopoczucie Cię nie opuści

India haha no jakbym o sobie słyszała, ja też zawsze kombinuję jaką sukienkę, albo tunikę założyć

Mandy to ściskam mocno oby synek szybciutko wyzdrowiał i nie była potrzebna interwencja lekarzano i za podejście na nowy cykl i oby w tym się udało

MalinaOla ja niestety nie mogę polecić ovufriend... bo u mnie przez 3 miesiące zaznaczał owulkę na podstawie temperatur mimo cykli bezowulacyjnych
Kasieńko dziękuję bardzo

---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ----------

Cytat:
Napisane przez izasalamon Pokaż wiadomość
kasica_89 ja się bardzo cieszę, że reaguję na clo, ale chciałabym, żeby się wreszcie udało... Ćwiczenia ograniczę w tym cyklu, choć ciężko z tego zrezygnować, bo już się do tego przyzwyczaiłam. Wiem wiem, jak będę w ciąży nie będę ćwiczyć, ale teraz też nie chcę wywracać swojego życia do góry nogami...

ANNASAR - i ja się dołączam do życzeń. Sto lat i spełnienia marzeń
dziękuję

LIA
18.12.2014
ANNASAR jest offline Zgłoś do moderatora