Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jedne dwóch kreseczek wypatrują, inne wyprawkę dla maluszków szykują - cz.V
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-09-26, 08:35   #2018
izasalamon
Wtajemniczenie

Dot.: Jedne dwóch kreseczek wypatrują, inne wyprawkę dla maluszków szykują - cz.V

Cytat:
Napisane przez kasica_89 Pokaż wiadomość
izasalamon zdaję sobie sprawę, że nie jest łatwo po nieudanym cyklu... sama jeszcze 2 miesiące temu łykałam clo i inne hormony dodatkowo, których Ty na szczęście nie musisz brać... i uwierz mi, że samo clo cudów nie zdziała... ale drugie 50% szans to jest wolna głowa od natrętnych myśli... i do dzisiaj twierdzę, że niestety, ale moja psychika jest bardzo podatna na nakręcanie się... to jedynie to, że odpuściłam w tym szczęśliwym cyklu zdziałało cuda...
a nikt nie mówi, że w ciąży trzeba rezygnować z ćwiczeń... bo jest wiele innych odpowiednich form aktywności fizycznej
Ja staram się nie nakręcać przed. Staram się podchodzić do tego na luzie, stąd nie molestuję męża na siłę, widząc że on jest zmęczony albo mnie się nie chce. Liczę na to, że w końcu zaskoczy. I prawdopodobnie będzie tak, że ciąża pojawi się w najmniej oczekiwanym momencie...

A w jaki sposób odpuściłaś w szczęśliwym cyklu?

ksuwka - o nieeee Jak @ nie przyjdzie to powtórz. Koleżanka zrobiła test 2 dni po terminie i wyszedł negatywny. Dopiero po 3 dniach był pozytywny i się zdziwiła.
izasalamon jest offline Zgłoś do moderatora