Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - być razem po zdradzie - potraficie?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-09-26, 10:30   #194
ricca166
Wtajemniczenie

Dot.: być razem po zdradzie - potraficie?

Cytat:
Napisane przez Krwawaopiekaczka Pokaż wiadomość
I w pierwszym i w drugim przypadku mamy do czynienia z dupkiem do kwadratu, a dla mnie pierwszy przypadek jest dodatkowo o wiele gorszy, bo tak jak już pisała wcześniej któraś z Wizażanek nie zdradza się tylko partnerki, ale całą rodzinę.
I, przepraszam bardzo, ale znów te pierdy o obudzaniu się i ratowaniu związku... To jest tak masochistyczne tłumaczenie zdrady, że aż mi się w głowie nie mieści.
Moja mama do tej pory ma zrywy po niewierności swojego męża, po przeszło 20 latach, dalej potrafi to do niej wrócić i musi się wypłakać, chociaż została z nim i są jako tako względnie dobrym małżeństwem. Ja bym nie została.
Ale po co się tak emocjonować . To nie pierdy tylko samo życie z problemami na tle finansowym, seksualnym itp.Moim zdaniem zdrada zdradzie nierówna, chociaż jedno i drugie zdrada i jak najbardziej może to być powód do zakończenia związku.
Co nie zmienia faktu, że ja nie mam takich dylematów, nawet flirt przez internet i pan jest do odstrzału ,bo nie dam rady być z kimś kto spadł w moich oczach do zera, a coś wiem w tym temacie. Kiedyś twierdziłam, że raz mogłabym wybaczyć, ale wtedy mało wiedziałam.
ricca166 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując