Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Listopad- Grudzień 2014- część V :-)
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-09-26, 09:44   #2142
Justana1984
Rozeznanie

Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część V :-)

cześć dziewczyny jestem ostatnio jakaś nieogarnięta, przyznam szczerze że nawet nie mam weny na czytanie wizażu;/ wczoraj przeleciałam "po łebkach" a dzis postaram się napisać co nieco sensownego.
Dzisiaj ide do endo ale sprawdzałam juz wyniki i pierwszy raz w ciąży mam TSh w normie szaleństwo normalnie
jeśli chodzi o nianię to raczej wezmę tę Grundiga, sprawdziliśmy ja w mieszkaniu i wydaje się zdawać egzamin a 70 zł to szału cenowego nie ma więc chyba zostanie ta. Za to udało mi się za dobrą cenę nabyć karuzelkę z pilotem o taką (40 zł)

Cytat:
Napisane przez szybkawolna Pokaż wiadomość
wlasnie tez mnie to zastanawia ;p ja co kolwiek sie dzieje to pierw czytam na necie co to moze byc wogole jak mamie czasami mowie o ciazy i rzeczach ktore przeczytalam to mama mi mowi " za moich czasow takich rzecy nie bylo, takich badan nie bylo, nikt o to nie pytal itp" , to ja bym zeszla na zawal jak bym nie wiedziala co i jak ;p
a mnie irytuje takie gadanie mojej mamy, strasznie mnie to wkurza "a bo wymyślacie" a bo " za moich czasów" "a ja wychowałam trójkę dzieci" itp itd. ale to było 30 lat temu. Dziecko się jeszcze nie urodziło a mnie juz to irytuje to co dopiero będzie potem??? Mam nadzieję, że nie będzie na siłę swoich racji wciskać grrrr strasznie tego nie lubię;/

Cytat:
Napisane przez LolaMontez Pokaż wiadomość
Ja nie zamierzam mieć extra apteczki dla dziecka. Oczywiście płyn do lepsza i mas na odparzenia (bepanthen i próbka sudocremu) jakieś gaziki do przemywania główki i to wszystko, pewnie sama i tak bym sie nie odważyła podać żadnego leku bez konsultacji wiec bede kupowała na bieżąco

Ale u nas dzis paskudna pogoda a ja muszę posprzątać bo rodzice i teściowie jutro wpadają zobaczyć mieszkanie po remoncie :-/ maz dzis ma akcje charytatywna w pracy i pojechali z dziećmi z domu dziecka na wycieczkę zawsze pózniej jest przygnębiony i mnie sie to udziela biedne te dzieciaczki tam
Pieska mam rannego bo wczoraj sie chwycił z dwa razy większym od niego malamutem i ciagle mu krew leci z tego popsikalismy tym płynem odkażającym, ale chyba go boli bo nie potrafi sobie miejsca znaleźć, bidulek

Od wczoraj bolą mnie wewnętrzne strony ud :-/
Dzis mam wizytę wiec trzymać kciuki proszę
psytul piesia ode mnie))
a mnie boli krok, jakby kości, ledwo łażę ostatnio

Cytat:
Napisane przez Kostka09 Pokaż wiadomość
I w nocy nastepna pazdziernikowa urodzila...tp na 13.10...
Ide na sniadanie bo mnie stres dopada...
co one się tak sypią? Październik się jeszcze nie zaczął a one już jedna po drugiej;/ ja mam termin niby na koniec listopada ale cos czuję że mała wcześniej się urodzi.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg c0108b.jpg (29,1 KB, 13 załadowań)
Lilianna 27.11.2014 r.
Mój fotoblog http://koch-ana.blogspot.com/
Justana1984 jest offline Zgłoś do moderatora