Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zapuszczamy , wcieramy i o życiu rozmawiamy - część XI porostomaniaczek !!!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-09-26, 09:46   #431
_agg_
Zakorzenienie

Dot.: Zapuszczamy , wcieramy i o życiu rozmawiamy - część XI porostomaniaczek !!!!

Cytat:
Napisane przez MassieDran Pokaż wiadomość

Ty to jesteś szalona Ale widziałam aktualne fotki na insta - wcale nie jest tak źle jak piszesz, nie masz tęczy na głowie

A mnie się znowu zamazyło ombre na długich kłakach

http://31.media.tumblr.com/10d2a4539...s1zo4_1280.jpg
oj mam, na tym zdjęciach tak tego nie widać górę mam już swój odrost i ten farbowany farbą, więc zeszło do jaśniutkiego blondu, a potem mam czerwony pasek po hennie i potem mam znowu jakiś inny, bo farbowany x razy czernią :d masakra jest, nie wiem jak ona zamierza to wyrównać wiem, że teraz hcce powybierać te pasemka, których ostatnio nie ruszała, ale potem ta tęczę czerwono/rudo/brązową trzeba będzie wyrównać no ale zobaczymy

a właśnie proponowała mi, że mogę zejść do blondu przez ombre. wtedy nie chciałam, a teraz trochę załuję

---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ----------

Cytat:
Napisane przez moee Pokaż wiadomość
e no , na instagramie masz ładny kolor , taki brąz ciepły przynajmniej u mnie na monitorze - hennę na początku ciężko ruszyć , ale schodzi w żółtawy blond
tam filtr jest na zdjęciu, więc to wygląda niestety inaczej no ale nic, jestem dobrej myśli, niech fryzjerka walczy
_agg_ jest offline Zgłoś do moderatora