Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Styczniowe mamusie 2015, cz. V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-09-26, 12:00   #1421
bajlaga
Zadomowienie

Dot.: Styczniowe mamusie 2015, cz. V

Ja mam kombinezon roz. 62 i wydaje mi się ogromny (jeśli chodzi o noworodka). No, ale nie chciałam kupować zbyt małego, bo to jednak kosztuje i nie przyda się chyba na długi czas...

Też mam zamiar wychodzić z Młodym na spacer dość szybko, nie chcę go "kisić" w domu

dusiolka też słyszałam o pieluszce tetrowej na buzię, ale to tylko po wyjściu ze szpitala, potem chyba nie trzeba aż tak go zabezpieczać, tym bardziej, że wózki mają osłonki itp. dzidzi ma posmarowaną buźkę...nie wiem

justynalyp ja chciałam z początku łózeczko z szufladą w tym modnym teraz stylu np. z żyrafką, a teraz podobają mi się wyłącznie zwykłe, proste łózeczka, bez szuflady...

co do mebli, my nie będziemy mieć dziecięcych, zwykła szafa narożna i komoda, jakieś dodatki dzieciowe będą na pewno a no i literki przede wszystkim

myślimy czy będziemy dawać łożeczko do naszej (małej) sypialni... pokój Młodego będzie praktycznie kilka kroczków obok, nie mam pojęcia jak to zrobić... Wy wszystkie będziecie mieć dzieciaczki przy sobie w pokoju?

Edytowane przez bajlaga
Czas edycji: 2014-09-26 o 12:03
bajlaga jest offline Zgłoś do moderatora