Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zapuszczamy , wcieramy i o życiu rozmawiamy - część XI porostomaniaczek !!!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-09-26, 12:32   #451
scrabble1
Zakorzenienie

Dot.: Zapuszczamy , wcieramy i o życiu rozmawiamy - część XI porostomaniaczek !!!!

Cytat:
Napisane przez paulownia Pokaż wiadomość
A gdzie je kupilas? Mozna je gdzies zamowic online?
Moze bym sobie sprawila, 100 zl to nie az tak duzo, zwazywszy ze nozyczki fryzjerskie, do ktorych sie przymierzam, kosztuja w Matas 220 koron, czyli tyle samo, a jakosc pewnie gorsza, oplacaloby mi sie zamowic, nawet z doplata za przesylke.
Na allegro znalazłam sprzedawcę a dokładnie sklep fryzjerski, który też tam się ogłasza. Bałam się brać od zwykłego sprzedawcy, bo za swoje dałam ponad 200 zł. Nie pamiętam co to dokładnie była za okazja, na urodziny czy coś w tym stylu sobie kupiłam ze 2 lata temu. Prędzej robiłam rozeznanie po forach fryzjerskich i właśnie często polecali tę markę.
Możesz też poszperać po hurtowniach fryzjerskich on-line. Może znajdziesz taniej.

Znowu odpowiadam po czasie Sorry, mleko sojowe się gotuje

---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ----------

Cytat:
Napisane przez ewcia1807 Pokaż wiadomość
A ja wczoraj zmierzyłam włosy i w ciągu dwóch tygodni urosły 1 cm Nawet było coś ponad ten 1, ale już zaokrąglam w dół
Normalnie chyba będą biły rekordy Obym nie przechwaliła
Świetny wynik, nie zapeszając

Konkursomaniactwo '15
"Upadłaś? Wstań, popraw koronę i zasuwaj dalej! "

Edytowane przez scrabble1
Czas edycji: 2014-09-26 o 12:31
scrabble1 jest offline Zgłoś do moderatora