2014-09-26, 21:45
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część V :-)
Cytat:
Napisane przez Futbolowa
Uuu, niedobrze. Mnie też coś łapało, więc kupiłam sobie syrop aroniowy i dodaję do herbaty, do tego cytryna, a w gorszych chwilach Paracetamol [na szczęście tylko raz  ] - od razu lepiej.
Piszemy o nauce języków. Ma to być bezpłatny poradnik dla uczących się. Może załapię się na premierę przed porodem
A książki sprzedaję co jakiś czas, bo wiem, że nie do każdej wrócę + zajmują zdecydowanie zbyt wiele miejsca
Ojej, kurde, nie dziwię się, że źle Ci poszło, jeśli liczyłaś na mnie. Z matematyki to ja byłam fatalna
Pięknie, ja raz śniłam o Kasi, teraz ktoś śni o mnie. Stanowczo zbyt wiele czasu spędzamy na Wizażu
A swoją drogą... Mnie śniło się, że zostałam kanclerzem Częstochowy  Od razu zarzuciłam jakieś cudowne ustawy i miasto miało się lepiej
Trudno ocenić, ale skoro trwa to już tyle czasu, lepiej skoczyć do weterynarza.
Czyli wszędzie inaczej. Jak ze wszystkim 
|
Wracajac do snu Ty mi podalas dobra sciage, wszystko bylo napisane jak byk...tylko ja jakas otepiala nie moglam sie polapac 
---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ----------
Cytat:
Napisane przez AnetkaIzabell
 ryczeć mi się chce... zrobiłam meeega porządki... obiadek przygotowałam... TŻ z pracy z bólem głowy przyszedł.. wrzasnął, że mu przy śmieciach nie pomogłam.. (kurde jakby wyrzucał częściej..to by mu z worka śmieci nie wypadały)... przykro mi jest.. potem marudził że do 3 sklepów mnie musi zawieźć ( w jednym nie było wszystkiego-skąd miałam wiedzieć) stwierdził, że 80 % jego życia to męka..10 % to sen i tylko 10 % radości... pewnie tak sobie to powiedział..
MASAKRA JAKAŚ ..mi się płakać chce
no ale diagnozę sobie postawiłam, że to nie wody  i nadal nic mi nie leci.. więc to nie były wody.. ale strach był...
ja zgagi nigdy w życiu nie miałam..
Silesiana zazdroszczę talentu i pokoiku - też bym chciała umieć sama sobie zrobić ciuszki.. trudne to? długo się uczyłaś? z jakichś gazet / internetu? skąd tkaniny bierzesz..? na maszynie, czy ręcznie? może i ja sobie coś kiedyś zrobię 
pokoik prześliczny..!!
---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ----------
ja po operacji w 4 roku życia (na oczy) panicznie bałam się igieł.. pamiętam, że przed każdym szczepieniem..miałam u mamy wynegocjowaną całą tabliczkę czekolady.. !! bez tego ani rusz...
a jak z moim 4 lata młodszym bratem szliśmy na szczepienie... to ja ryczałam za niego, ze go to boleć będzie etc  omg co się moja mama z nami miała... ale pewnie będę mieć to samo.. 
|
Ach ci panowie... Nad soba uzalac sie potrafia, ale zeby dostrzec i docenic nasza robote to nie.... Nie denerwuj sie Kochana szkoda Twojego i malenstwa zdrowia 
---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ----------
Cytat:
Napisane przez agatus84
dziewczyny, pilne, bo zaczynam się martwić.
Kończę teraz 34 tc i od paru dni zauważyłam mniej ruchów dziecka. Też tak macie? Zastanawiam się, czy dziś albo jutro nie jechać na IP... No bo trochę te ruchy czuję, właśnie TŻ mi przyniósł trochę czekolady to coś się pokręciła mała. Ale wcześniej miałam takie intensywne kopanka, a teraz coraz mniej. Mój lekarz mówi, żeby w ogóle nie liczyć ruchów dziecka bo może być odwrócone akurat inaczej albo przegapię i nie poczuję. No i wiem, że z czasem miejsca jest coraz mniej, więc i mniej kopią, a bardziej się wiercą.
I nie wiem sama, też tak macie?
|
Tez mam mniej troche ruchow i sa to bardziej takie przesuniecia niz kopniaki.....malo miejsca juz maja
---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ----------
Silesianna, brawo ! Zdolniacha z Ciebie 
Ja tez cos tam probuje ale poki co sa to bardziej dodatki do domu, poszewki, teraz probuje firanke do kuchni a'la roleta rzymska...juz mam wrazenie ze sie porwalam z motyka na slonce heh
|
|
|