Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXVIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-09-27, 10:11   #4477
Ciemna163
Kociara

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXVIII

Cytat:
Napisane przez Selvan Pokaż wiadomość

Ktoś dzisiaj będzie na likes festival? Może się jakoś spotkamy?
ja , ale nie wiem o której Może wpadne na Radzkę, bo ogólnie ten "festiwal" to dla mnie klapa. Dobrze, że dostałam bilety za darmo (jak chyba większość uczestników - przy rejestracji pani miała dłuższą listę nazwisk z osobami z konkursów niż tych co kupili bilety normalnie), bo wróciłabym baaaardzo wkurzona gdybym wydała te 80zl. Ten spend nie ma celu. Ok, niektórzy robią coś konkretnego (np. Ewa, Jakóbiak i Ogiński gotowali), ale część ludzi typu Abstrachuje po prostu "byli" - czyli tak jak myślałam okazja do zrobienia fotki i tyle. Żadnych paneli, wywiadów, no nic. A już nie wspomne o sredniej wieku -.- SAME dzieci (zwłaszcza przez Game Zone). Organizacyjnie też słabo - wszystko jest w jednej hali - pogłos jest straszny. Ja stałam wczoraj dosłownie tuż obok Ewy i nic nie słyszałam co mówiła Miałam okazję pogadać z Budzichem, bo trochę się znamy i też żałował, że festiwal ma taką formę, bo to stawia tych twórców w roli czysto celebryckiej, nic ponad. A najsmutniejsze jest to, że większość uczestników nie wymaga niczego więcej, bo mają 10-15 lat i oprócz selfie z vlogerem nie chcą niczego więcej. Z drugiej strony jest grupa w wieku studenckim, która jednak chciałaby wynieść w wydarzenia jakąś treść. Ciekawa jestem w którą stronę obiorą target w przyszłych edycjach, ale chyba jednak pójdą w dzieci, bo to łatwiejsze organizacyjnie. Nie zrzędziłabym gdyby wydarzenie było darmowe, ale w tej cenie to dla mnie totalna porażka. Widać zresztą po samych zdjeciach, ze zabawa jest srednia, nikt nie wie "co teraz" i co tam można konkretnie zrobić. Sory, ze się rozpisałam, ale sama powoli zajmuję się organizacją widowisk i festiwali i patrzę na to trochę surowszym okiem
Ciemna163 jest offline Zgłoś do moderatora