Dot.: Jedne dwóch kreseczek wypatrują, inne wyprawkę dla maluszków szykują - cz.V
Cytat:
Napisane przez 7koliberek7
kochane ja tam nie wiem ale np mi znajoma powiedziala zebym uwazala na to co kupuje i nie przesadzala z tym...bo nie wszystkiie nowosci sie sprawdzaja i nie u kazdego... ona prrzy pierwszym dziecku miala sterylizator a przyy drugim tradcyjnym sposobem we wrzatku...lub teraz sa butelki ze mozna w mikrofali.... pozniej ostrzegla mnie przed wanienka z plastikowa podkladka dla dziecka bo to tylko sie sprawdza dla malucha i jeszcze kilka innych takich przykladow podala a tak szczerze mowiac ja mam ogromny metlik w glowie co kupic a co nie
|
To kwestia indywidualna i rzeczywiście ciezko powiedzieć, znajomych sluchac tez srednio, ja sie w kazdym badz razie na tym przejechalam, bo nie kupilam tego co trzeba i sie okropnie meczylam.
Dla mnie wanienka to i tak ze 4 miesiace posluzyla, na temat sterylizacji wszystkiego to mam swoje zdanie za ktore by mnie pewnie niejedna babcia do opieki spolecznej podala wiec zachowam lepiej dla siebie.
|