Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jedne dwóch kreseczek wypatrują, inne wyprawkę dla maluszków szykują - cz.V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-09-27, 10:52   #2199
kordelka85
BAN stały

Dot.: Jedne dwóch kreseczek wypatrują, inne wyprawkę dla maluszków szykują - cz.V

Cytat:
Napisane przez 7koliberek7 Pokaż wiadomość
kochane ja tam nie wiem ale np mi znajoma powiedziala zebym uwazala na to co kupuje i nie przesadzala z tym...bo nie wszystkiie nowosci sie sprawdzaja i nie u kazdego... ona prrzy pierwszym dziecku miala sterylizator a przyy drugim tradcyjnym sposobem we wrzatku...lub teraz sa butelki ze mozna w mikrofali.... pozniej ostrzegla mnie przed wanienka z plastikowa podkladka dla dziecka bo to tylko sie sprawdza dla malucha i jeszcze kilka innych takich przykladow podala a tak szczerze mowiac ja mam ogromny metlik w glowie co kupic a co nie
To kwestia indywidualna i rzeczywiście ciezko powiedzieć, znajomych sluchac tez srednio, ja sie w kazdym badz razie na tym przejechalam, bo nie kupilam tego co trzeba i sie okropnie meczylam.
Dla mnie wanienka to i tak ze 4 miesiace posluzyla, na temat sterylizacji wszystkiego to mam swoje zdanie za ktore by mnie pewnie niejedna babcia do opieki spolecznej podala wiec zachowam lepiej dla siebie.
kordelka85 jest offline Zgłoś do moderatora