Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jak podkreślić jasną cerę? część VIII
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-09-29, 09:10   #868
Amu_Ikuto
Raczkowanie

Dot.: Jak podkreślić jasną cerę? część VIII

Dziewczyny dziękuję za wszystkie rady
pudru ryżowego jednak spróbuję, wrzucę do koszyka jak tylko skończy mi się bambus+jedwab.
Co do filtra to używam mleczka spf 50 sunbrella, do tej pory najlepiej mi się sprawdza (i co najważniejsze nie uczula i nie podrażnia). Nakładam go na już wchłonięty krem do twarzy i najpierw rozsmarowuję, potem wklepuję a potem tak przykładam dłonie do twarzy jak na tych reklamach japońskich, żeby (podobno) lepiej się wchłonęło. Czekam aż się wchłonie i na to stempuję puder, a potem tak omiatam twarz pędzelkiem.
Co do koloru włosów, to czerń na pewno odpada - miałam kiedyś mahoń z garniera, który wyszedł na moich włosach właśnie czarny (czerwony refleks widoczny był tylko w ostrym słońcu) i wyglądałam jak śmierć. Matka nie mogła się na mnie patrzeć - dosłownie
Może wkleję zdjęcie włosów jak tylko dorwę się do aparatu. Na tonach za bardzo się nie znam... Poza tym jestem typem mieszanym (cera), nie wiem jak to się ma do włosów. Moje naturalne to ciemny blond, z jasnymi pasemkami i z takimi pasemkami zimnego blondu, w słońcu złote i miedziane refleksy.
I wiem, że schizuję, po prostu dawno nie ufarbowałam całych włosów -> duża dla mnie zmiana -> a już naprawdę nie mogłam zdzierżyć moich naturalnych (miałam wrażenie, że zlewa mi się cera z włosami + wieczne zmęczenie i tak jakoś szaro/myszowato wydawało mi się, że wyglądam)

Watashi - wa kyoukasuigetsu desu ^^

Amu_Ikuto jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując