2014-09-29, 09:11
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Tygodnie lecą, trójeczka z przodu, bo w październiku czas do porodu!! :)
Cytat:
Napisane przez Lunnas
Nie zwiedzałam niestety, ale właśnie słyszałam że u nas są świetne położne  a ogólnie sale są po ile osób? w ogóle jakoś ciężko mi sobie wyobrazić że niedługo tam trafie 
|
Przedporodowa - 3 osoby
Pokój narodzin - jednoosobowy, w kazdym osobna łazienka
Noworodkowe - ja byłam w 3odobowej, chyba taki standard, łazienka dzielona z pokojem obok, ale wejscie od środka
Podpisz koniecznie swj plan porodu, bo inaczej powiedzą, że nieważny. Chociaż ja miałam niepodpisany, a był ezięty pod uwagę na ile to było możliwe
Cytat:
Napisane przez PurBlanka
Dzień dobry ! Zasnęłam koło 23, jedna pobudka na siku i spałam do 8:20  Coraz bliżej porodu a ja śpię coraz więcej, masakra
Glossary, no to ogromne kciuki  Miejmy nadzieję, że to już dziś, żebyś nie musiała kolejny dzień się denerwować..I w końcu zobaczysz swoje Maleństwo  Czekamy na wieści !
Ogromne kciuki dla wszystkich potrzebujących
Mortisha, miejmy nadzieję, że coś już się zacznie u Ciebie dziać
Buziaki i uściski dla wszystkich Maluszków, które są już na świecie  A dla Mamuś, wielkie  Wszystkie jesteście moimi bohaterkami
Ja wielkich planów nie mam, jadę na chwilę do kumpeli na ploty, po 14 przyjeżdża do mnie znajoma podolog zrobić mi stópki- sama już nie jestem w stanie sobie ich porządnie oporządzić, a mam potrzebę przed szpitalem mieć gładkie stopy 
|
śpij śpij, tak Ci powiem 
Ja przed porodem nie zdążyłam obciąć paznokci u rąk i miałam takie mega długie migdały. Nikt mi nie zwrócił uwagi, ale głupio się z tym czułam. Cipki też nie ogoliłam i miałam nieumyte włosy... Jak uczy mądrość ludowa - myjcie się dxiewczymy, bo nie znacie dnia ani godziny 
Cytat:
Napisane przez Isgaard
Dzień dobry Paniom
U nas przepiękna, słoneczna pogoda i ciepło  chce się żyć.
Dziewczyny które rodziły, mam pytanie, co to za mega wywiady przed porodem które Was tak denerwowały? O co oni tyle pytają w szpitalu? Możecie uchylić rąbka tajemnicy?
|
o ostatnią miesiączkę, lekarza, leki, która ciąża, który poród, choroby wczesmiejsze, choroby w rodzinie, blizny, tatuaże. Więcej nie pamiętam.
|
|
|