Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - proszę o radę, nie wiem co robić...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-09-29, 13:47   #7
lemonhaze
Raczkowanie

Dot.: proszę o radę, nie wiem co robić...

Cytat:
Napisane przez Koci Pazur Pokaż wiadomość
Następnym razem jak Ci padnie telefon to włącz ładowarkę, oddzwoń i rzuć: technika, techniką, ale dużo swobodniej gadałoby się przy kawie, może w czwartek po południu?

Nie musi to być od razu propozycja randki, znajomi, zwłaszcza ze wspólnymi tematami, też często się ze sobą umawiają na spotkania
Dobry pomysł, bardzo mi się podoba.
Jak odmówi to nie będzie Ci tak głupio, bo przecież proponowałaś tylko koleżeńskie spotkanie, a skoro nie rozmawiacie przez telefon tylko o sprawach uczelni to nie będzie to żadne faux pas.

W skrócie mówiąc - kto nie ryzykuje ten nie ma.
Gdybym była na Twoim miejscu chyba wolałabym go omijać szerokim łukiem, niż wiecznie skrycie się w nim podkochiwać, nie wiedząc na czym stoję. Ta sytuacja już chyba trochę trwa i nie jest Ci z nią najlepiej, wcale się nie dziwię. Zakochanie to fajny stan, ale dużo fajniejszy jak odwzajemniony.
Jeśli mu się podobasz, a tak jak Ty do tej pory, nie ma odwagi to fakt, że był Twoim wykładowcą nie będzie żadnym problemem.

Rozpal w sobie ogień i poczuj jego żar, niechaj oświetla drogę, kiedy czujesz, że jesteś sam.
Odnajdź piękno w miejscu, gdzie żyć Ci przyszło, niejeden kwitnie kwiat choć wokół płynie rynsztok...

lemonhaze jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując